Mekanik klavye sesi nasıl azaltılır?

Blue switch bir komşu düşmanı olduğu için %10-20 ses azaltması seni tatmin etmez
Beni etmez zaten, arkadaşı eder belki diye söyledim.

@Gablanify İlla yine de razer alacağım diyorsan sana kalmış ama clicky olan switchlerinden uzak dur, linear yada tactile switchli modellerini tercih et hocam.

Karma alınca ne oluyor ki? Hadi Apple ekosistem desen ya da Samsung, Xiaomi desen anlarım da. Ekipmanda ekosistem yapmak saçma. Her markanın iyi olduğu alanlar var. Örnek ViewSonic ve AOC monitörde usta sayılır. SteelSeries'in kulaklıkları iyidir.

SteelSeries'in kulaklıkları hahah bence en iyisi eski HyperX'ler

Beni etmez zaten, arkadaşı eder belki diye söyledim.

@Gablanify İlla yine de Razer alacağım diyorsan sana kalmış ama clicky olan switchlerinden uzak dur, linear ya da tactile switchli modellerini tercih et hocam.

Kanka ses B2 spiritden F30-B ye düşüyor gibi düşün

Karma alınca ne oluyor ki? Hadi Apple ekosistem desen ya da Samsung, Xiaomi desen anlarım da. Ekipmanda ekosistem yapmak saçma. Her markanın iyi olduğu alanlar var. Örnek ViewSonic ve AOC monitörde usta sayılır. SteelSeries'in kulaklıkları iyidir.

Şu an yeni çıkan çoğu klavyelerde markalar karma renkler kullanıyor ve tasarımları bana uymuyor sevmediğim için kullanasım gelmiyor. Turuncuyu griyi beyazı aynı yerde kullanmak falan gibi, 90-2000'li yıllar gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı