Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.347 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 22:09 #51 Tostçu Yakup7 dedi: Redragon sağlam klavye hala kullandığım bi marka ama switchlerin başı "+" ise sıkıntı Genişletmek için tıkla... O senin dediğin outemudan kaynaklıydı sanırım öyle hatırlıyorum. Outemunun + olanları kötü switchler ama bundaki (+) olanlardan diye hatırlıyorum.
Tostçu Yakup7 dedi: Redragon sağlam klavye hala kullandığım bi marka ama switchlerin başı "+" ise sıkıntı Genişletmek için tıkla... O senin dediğin outemudan kaynaklıydı sanırım öyle hatırlıyorum. Outemunun + olanları kötü switchler ama bundaki (+) olanlardan diye hatırlıyorum.
Tostçu Yakup7 Zeptopat Katılım 5 Aralık 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:09 #52 sorunsuz olan outemu red switchlerin başı: "[ + ]" Yuiis dedi: O senin dediğin outemudan kaynaklıydı sanırım öyle hatırlıyorum. Outemunun + olanları kötü switchler ama bundaki (+) olanlardan diye hatırlıyorum. Eki Görüntüle 2616695 Genişletmek için tıkla... seninki sorunsuz olan sorunlu: "+" sorunsuz: "[ + ]" 2025de oyun için TKL üstü %98 lik veya %100 lük "oyuncu" klavyesi alan uzaylıdır.
sorunsuz olan outemu red switchlerin başı: "[ + ]" Yuiis dedi: O senin dediğin outemudan kaynaklıydı sanırım öyle hatırlıyorum. Outemunun + olanları kötü switchler ama bundaki (+) olanlardan diye hatırlıyorum. Eki Görüntüle 2616695 Genişletmek için tıkla... seninki sorunsuz olan sorunlu: "+" sorunsuz: "[ + ]" 2025de oyun için TKL üstü %98 lik veya %100 lük "oyuncu" klavyesi alan uzaylıdır.
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.347 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 22:21 #53 Tostçu Yakup7 dedi: 2025de oyun için TKL üstü %98 lik veya %100 lük "oyuncu" klavyesi alan uzaylıdır. Genişletmek için tıkla... Ben de bu klavye yok zaten yorumlardan aldım o fotoyu Kişisel tercih tabi ama ben de kullanamam o boyutları.
Tostçu Yakup7 dedi: 2025de oyun için TKL üstü %98 lik veya %100 lük "oyuncu" klavyesi alan uzaylıdır. Genişletmek için tıkla... Ben de bu klavye yok zaten yorumlardan aldım o fotoyu Kişisel tercih tabi ama ben de kullanamam o boyutları.
Tostçu Yakup7 Zeptopat Katılım 5 Aralık 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:24 #54 Yuiis dedi: Ben de bu klavye yok zaten yorumlardan aldım o fotoyu Kişisel tercih tabii ama ben de kullanamam o boyutları. Genişletmek için tıkla... En iyisi TKL ve %75. %60'lık çok kötü yön tuşları yok. Premiere de Edit bile yapılmıyor. Yuiis dedi: O senin dediğin outemudan kaynaklıydı sanırım öyle hatırlıyorum. Outemunun + olanları kötü switchler ama bundaki (+) olanlardan diye hatırlıyorum. Eki Görüntüle 2616695 Genişletmek için tıkla... knk bende Redragon K552 var switch sorunlu mu değil mi diye baktım 2022 de sorunsuz olanlara geçmişler
Yuiis dedi: Ben de bu klavye yok zaten yorumlardan aldım o fotoyu Kişisel tercih tabii ama ben de kullanamam o boyutları. Genişletmek için tıkla... En iyisi TKL ve %75. %60'lık çok kötü yön tuşları yok. Premiere de Edit bile yapılmıyor. Yuiis dedi: O senin dediğin outemudan kaynaklıydı sanırım öyle hatırlıyorum. Outemunun + olanları kötü switchler ama bundaki (+) olanlardan diye hatırlıyorum. Eki Görüntüle 2616695 Genişletmek için tıkla... knk bende Redragon K552 var switch sorunlu mu değil mi diye baktım 2022 de sorunsuz olanlara geçmişler
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.347 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 22:29 #55 Tostçu Yakup7 dedi: knk bende Redragon K552 var switch sorunlu mu değil mi diye baktım 2022 de sorunsuz olanlara geçmişler Genişletmek için tıkla... K552 falan giriş seviye daha çok ama yine razerdan iyi sayılırlar, en azından adamlarda hot swap var giriş seviye klavyelerinde bile.
Tostçu Yakup7 dedi: knk bende Redragon K552 var switch sorunlu mu değil mi diye baktım 2022 de sorunsuz olanlara geçmişler Genişletmek için tıkla... K552 falan giriş seviye daha çok ama yine razerdan iyi sayılırlar, en azından adamlarda hot swap var giriş seviye klavyelerinde bile.
Tostçu Yakup7 Zeptopat Katılım 5 Aralık 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:34 #56 Yuiis dedi: K552 falan giriş seviye daha çok ama yine Razer'dan iyi sayılırlar, en azından adamlarda hot swap var giriş seviye klavyelerinde bile. Genişletmek için tıkla... Hot swap var full Anti-Ghosting var kaliteli PCB var PBT keycap var daha ne olsun. Bir tek problem TR de sadece Rainbow versiyonu var
Yuiis dedi: K552 falan giriş seviye daha çok ama yine Razer'dan iyi sayılırlar, en azından adamlarda hot swap var giriş seviye klavyelerinde bile. Genişletmek için tıkla... Hot swap var full Anti-Ghosting var kaliteli PCB var PBT keycap var daha ne olsun. Bir tek problem TR de sadece Rainbow versiyonu var
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.347 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 22:49 #57 Tostçu Yakup7 dedi: Hot swap var full Anti-Ghosting var kaliteli PCB var PBT keycap var daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... Switchler ve pcb giriş seviye be hocam. Yani yine kendi fiyatlarına göre iyi de tabi, genel klavye piyasaına göre giriş seviye. Keycapler de PBT değil diye hatırlıyorum, en azından tr deki modelleri.
Tostçu Yakup7 dedi: Hot swap var full Anti-Ghosting var kaliteli PCB var PBT keycap var daha ne olsun. Genişletmek için tıkla... Switchler ve pcb giriş seviye be hocam. Yani yine kendi fiyatlarına göre iyi de tabi, genel klavye piyasaına göre giriş seviye. Keycapler de PBT değil diye hatırlıyorum, en azından tr deki modelleri.