Mekanik klavye tamiri için ne yapılabilir?

Samet pehlivan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Rampage Strike blue Switch klavye kullanıyordum. Bildiğiniz üzere CTRL tuşu çok büyük işlevlere sahip. Ama benim CTRL tuşumun Switch'i bozuldu ve hiç çalışmıyor. Yaşadığım şehirde mekanik klavye tamiri yapan kimseyi bulamadım. Ne yapabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara sıra basmıyorsa Switch'in içine basınçlı hava tüpleriyle hava tut. Varsa izopropil alkol da dökebilirsin az biraz.

Tuş basımı mı algılamıyor? Yoksa farklı bir şey mi?

Önceden algılaması için sert basmam gerekiyordu belli zaman sonra hem çalışmamaya başladı hem de mekanik ses gelmemeye başladı galiba Switch Full bozuldu.

Ara sıra basmıyorsa Switch'in içine basınçlı hava tüpleriyle hava tut. Varsa izopropil alkol da dökebilirsin az biraz.
Hava tuttum ama işe yaramadı full temizledim klavyeyi hatta ama artık hem ctrl çalışmıyor hemde mekanik switch sesi gelmiyor.

Hava tuttum ama işe yaramadı Full temizledim klavyeyi hatta ama artık hem CTRL çalışmıyor hem de mekanik Switch sesi gelmiyor.

İçini açıp crtl tuşunun lehimlerini söküp yeni Switch'i yerine koyup lehimlemeniz gerekir.

Çevrenizdeki bir elektronikçiye yaptırabilirsiniz. Aynı Switch'ten alın bir tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…