istanblue34
Kilopat
Daha fazla
Roccat için bende o kısma takıldım fiyatı çok arada 350 lira falan olsa direk almıştım ama 460 olunca 150 daha ekleyince Corsair K70 mk2 alabiliyorum. Sharkoon SGK3'nu biraz inceleyeyim.Fiyat/performans açısından olaya bakıyorsan bir çok kez önerdiğim ama alan bir kişiye denk gelmediğim Roccat Suora FX modelini önerebilirim. TTC Switch kullanıyor olması azda olsa şüphe uyandırabilir ne de olsa 50-100TL eklenince Cherry MX switch kullanan bir klavye alabiliyorsun. Listende yok ama Sharkoon SGK3 modelini de önerebilirim.
Zaten kafamdaki en büyük soruda o 600 liralık klavye ile 100 liralık klavye arasında benim için baya fark olacak mı? Mekanik tecrübem olmadığı için o kafamı karıştırıyor. RGB konusuda baya hoşuma gidiyor. Hele monitorun arkasındaki ledlerle senkron bağlantı kurabilirsem tadından yenmezÖncelikle neden mekanik klavye istiyorsunuz onu bir sormak istiyorum. Hissiyatını beğeniyorsanız eğer, denemeden almak zararınıza olur. RGB kısmından feragat ederseniz Captcha Verification
Etmezseniz;
1.
2.SteelSeries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SteelSeries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güvenilir bir yerde bulamadım. Model ismi yazıyorum Steelseries Apex M800
Technopat farkı ile incelemesi :
Hocam K70 Red Lux attığınız linkte 600tl ben 620ye k70 mk2 rgb alabiliyorum zaten. Bu klavye ondan daha iyi değil sanırımCorsair K70 RED LUX kullanıyorum gayet memnunum gerek metal kasa gerek ışıklandırma gerek sesi gerek hissiyatı olarak gerçekten üst seviye bir klavye tavsiye ediyorum ömürlük bir klavye.
Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA
Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9101020-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam Hepsiburada'da ürün 254 liraya inmiş. Ama iki tane ürün var ne farkları var?HyperX Alloy FPS'e bakabilirsiniz. SteelSeries Apex M400'e bakabilirsiniz. Muhtemelen kendimin alacağı Sharkoon Skiller Mech SGK3'e bakabilirsiniz.
Sharkonun switchleri ne acaba linktekinin birde macro yapilabiliyormu bu klavyedeRoccat için bende o kısma takıldım fiyatı çok arada 350 lira falan olsa direk almıştım ama 460 olunca 150 daha ekleyince Corsair K70 mk2 alabiliyorum. Sharkoon SGK3'nu biraz inceleyeyim.
Zaten kafamdaki en büyük soruda o 600 liralık klavye ile 100 liralık klavye arasında benim için baya fark olacak mı? Mekanik tecrübem olmadığı için o kafamı karıştırıyor. RGB konusuda baya hoşuma gidiyor. Hele monitorun arkasındaki ledlerle senkron bağlantı kurabilirsem tadından yenmez
Hocam K70 Red Lux attığınız linkte 600tl ben 620ye k70 mk2 rgb alabiliyorum zaten. Bu klavye ondan daha iyi değil sanırım
Hocam Hepsiburada'da ürün 254 liraya inmiş. Ama iki tane ürün var ne farkları var?
Sharkoon KBD Skiller Mech SGK3 Blue Oyuncu RGB Klavye Fiyatı
Sharkoon KBD Skiller Mech SGK3 Blue Oyuncu RGB Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sharkoon KBD Skiller USB RGB Red Oyuncu Q Klavye Fiyatı
Sharkoon KBD Skiller USB RGB Red Oyuncu Q Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sharkoon klavyeler kailh switch. Linkteki ürünlerin farkı red yazan kırmızı switch, diğeri mavi. Fiyatına göre güzel klavyedir.Sharkonun switchleri ne acaba linktekinin birde macro yapilabiliyormu bu klavyede