Sharkoon klavyeler kailh switch. Linkteki ürünlerin farkı red yazan kırmızı switch, diğeri mavi. Fiyatına göre güzel klavyedir.
2.40 saniyede switch seslerini dinleyebilirsiniz.
Sharkoon klavyeler kailh switch. Linkteki ürünlerin farkı red yazan kırmızı switch, diğeri mavi. Fiyatına göre güzel klavyedir.
2.40 saniyede switch seslerini dinleyebilirsiniz.
Hocam Sharkoon red switch klavyem geldi. Bir kaç saattir kullanıyorum. Güzel bir klavye çokta tecrübem olmadığı için diğerleriyle bir kıyaslama yapamıyorum. İçinden tuşları çıkartma aparatı çıkmadı. Kol desteği olmaması alırken pek önemsediğim bir detay değildi ama gelince olsa iyi olurmuş dedim klavye alıştığımdan yüksekmiş. Yedek WASD tuşları falan olsa olurmuş aslında. Bu tuşlar daha sonra aliexpresste falan bulunuyorsa stock tuşlarsa daha sonra alınabilir tabi. Aklıma hala üste ekleyip Corsairk70 rgb veya lux alsam diye gelmiyor değil. Ama arada baya fiyat farkı var bakalım bu gün kullanacağım yarın kararımı vereceğimFiyat/performans açısından olaya bakıyorsan bir çok kez önerdiğim ama alan bir kişiye denk gelmediğim Roccat Suora FX modelini önerebilirim. TTC Switch kullanıyor olması azda olsa şüphe uyandırabilir ne de olsa 50-100TL eklenince Cherry MX switch kullanan bir klavye alabiliyorsun. Listende yok ama Sharkoon SGK3 modelini de önerebilirim.
Güzel günlerde kullanHocam Sharkoon red switch klavyem geldi. Bir kaç saattir kullanıyorum. Güzel bir klavye çokta tecrübem olmadığı için diğerleriyle bir kıyaslama yapamıyorum. İçinden tuşları çıkartma aparatı çıkmadı. Kol desteği olmaması alırken pek önemsediğim bir detay değildi ama gelince olsa iyi olurmuş dedim klavye alıştığımdan yüksekmiş. Yedek WASD tuşları falan olsa olurmuş aslında. Bu tuşlar daha sonra aliexpresste falan bulunuyorsa stock tuşlarsa daha sonra alınabilir tabi. Aklıma hala üste ekleyip Corsairk70 rgb veya lux alsam diye gelmiyor değil. Ama arada baya fiyat farkı var bakalım bu gün kullanacağım yarın kararımı vereceğim
Hocam bir şey sormak istiyorum size, Sharkoon'da tüm tuşların sesi normalken sol shift tuşuna basarken daha farklı bir ses geliyor çıt çıt gibi sizinki de öyle mi?Güzel günlerde kullanBu fiyatta satılan hiçbir üründe yedek bir tuş falan çıkmıyor. Beklentiyi verdiğiniz fiyata göre optimize ederseniz daha mutlu eder ürün
Bilek desteği konusunda haklısınız. Bilek yastıkları var ayrı satın alarak kullanabilirsiniz. Ben Trust'ın yastığını kullanıyorum 35-40TL civarında bir fiyata satın alabilirsiniz. Bahsettiğiniz ürün ile bu ürün zaten kıyaslama kabul edecek ürün değil. Fiyatı göz önünde bulundurulunca hala TR'de bir rakibi yok bu ürünün.
Tuşu tutan 2 farklı parça daha vardır tuş kapağını tutan, önce bir çıkart tekrar tak şayet değişme kafana takılacak bir durum değil ama içine sinmeyecekse iadede edebilirsin. Hissiyat farkları olabiliyor ama ekstra ses çıkartması pek tanık olduğum durumlardan değil.Hocam bir şey sormak istiyorum size, Sharkoon'da tüm tuşların sesi normalken sol shift tuşuna basarken daha farklı bir ses geliyor çıt çıt gibi sizinki de öyle mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.