Mekanik klavye tavsiyesi

Yer
Silicon Valley
Merhabalar arkadaşlar Max bütçem 400 TL RGB ve mekanik klavye almak istiyorum lakin bilek desteği olması lazım o yüzden Gamepower saber'ı eledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower, Gamebooster, Rampage gibi markaları baştan eleyin zaten.

400TL bandında bilek desteği ve RGB dahil olan kaliteli klavye bulmanız çok zor. Bir çoğunun bilek desteği yok, olanlarda ise RGB yok. Hepsi olsa bu sefer mekanik değil membrane oluyor.

Gamepower, Rampage, Everest, Frisby, James Donkey, Gamebooster ve benzeri markalardan almayın yeter. Size bir öneri yapamam çok bilmiyorum klavye dünyasını ama böyle abuk subuk markaları ucuz diye tercih etmeyin. Paranıza yazık.

Gözümün önündeki örneği görmemişim. Hepsinin dahil olduğu 1 klavye biliyorum o da CK108.

Orta seviye bir klavye. Ahım şahım kaliteli bir marka olmasa da Rampage, Gamepower gibi markalardan çok çok iyi. Fiyat performans olarak aradığınız her şey üzerinde var. Ben 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

Blue switch, RGB ve bilek destekli. Aynı zamanda kendi programı üzerinden ışıklandırma ve makro ayarı yapılabiliyor.

Peki Sizce Hangi Switch i Tercih Etmeliyim
Hocam Çok Vergi Çıkmaz mı

Türkiye’de de var fakat 500 lira. Bu fiyata çıktıktan sonra 550-600 bandındaki klavyeleri tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Bana kalırsa 300-350 liralık ışıklandırmalı bilek destekli kaliteli normal bir klavye alın ya da bütçeyi genişletip aradığınız bütün özelliklerin olduğu klavyelere yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…