Mekanik klavye tavsiyesi

Gözümün önündeki örneği görmemişim. Hepsinin dahil olduğu 1 klavye biliyorum o da CK108.

Orta seviye bir klavye. Ahım şahım kaliteli bir marka olmasa da Rampage, Gamepower gibi markalardan çok çok iyi. Fiyat performans olarak aradığınız her şey üzerinde var. Ben 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

Blue switch, RGB ve bilek destekli. Aynı zamanda kendi programı üzerinden ışıklandırma ve makro ayarı yapılabiliyor.

Peki Sizce Hangi Switch i Tercih Etmeliyim
Gözümün önündeki örneği görmemişim. Hepsinin dahil olduğu 1 klavye biliyorum o da CK108.

Orta seviye bir klavye. Ahım şahım kaliteli bir marka olmasa da Rampage, Gamepower gibi markalardan çok çok iyi. Fiyat performans olarak aradığınız her şey üzerinde var. Ben 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

Blue switch, RGB ve bilek destekli. Aynı zamanda kendi programı üzerinden ışıklandırma ve makro ayarı yapılabiliyor.

Hocam Çok Vergi Çıkmaz mı

Türkiye’de de var fakat 500 lira. Bu fiyata çıktıktan sonra 550-600 bandındaki klavyeleri tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Bana kalırsa 300-350 liralık ışıklandırmalı bilek destekli kaliteli normal bir klavye alın ya da bütçeyi genişletip aradığınız bütün özelliklerin olduğu klavyelere yönelin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı