emrah_8 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 3 8 Mayıs 2019 #11 Onur Altuğ Sever dedi: ESC tuşunu tut çek, yerinden çıkar, anlarsın. Genişletmek için tıkla... Hani tuşun altına sığacak kadar küçük oluyorlar mı ondan sordum.
Onur Altuğ Sever dedi: ESC tuşunu tut çek, yerinden çıkar, anlarsın. Genişletmek için tıkla... Hani tuşun altına sığacak kadar küçük oluyorlar mı ondan sordum.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 8 Mayıs 2019 #12 Tuş kapağının altına geçecek kadar oluyorlar. Keyboard o-ring diye bulabilirsin.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 8 Mayıs 2019 #13 Bunlar hep ulti atmaktan değil mi Hissiyatında sorun yok ise kafaya takmaya değmez bana sanki biraz esnekliğini yitirmiş gibi geldi.
Bunlar hep ulti atmaktan değil mi Hissiyatında sorun yok ise kafaya takmaya değmez bana sanki biraz esnekliğini yitirmiş gibi geldi.
emrah_8 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 2.369 Makaleler 3 Çözümler 3 9 Mayıs 2019 #14 Onur Altuğ Sever dedi: Tuş kapağının altına geçecek kadar oluyorlar. Keyboard o-ring diye bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Farklı farklı markaların varmış, önerdiğiniz marka var mı link falan? Ulunay dedi: Bunlar hep ulti atmaktan değil mi Hissiyatında sorun yok ise kafaya takmaya değmez bana sanki biraz esnekliğini yitirmiş gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha o aşamaya gelemedik, klavye daha birkaç günlük.
Onur Altuğ Sever dedi: Tuş kapağının altına geçecek kadar oluyorlar. Keyboard o-ring diye bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Farklı farklı markaların varmış, önerdiğiniz marka var mı link falan? Ulunay dedi: Bunlar hep ulti atmaktan değil mi Hissiyatında sorun yok ise kafaya takmaya değmez bana sanki biraz esnekliğini yitirmiş gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha o aşamaya gelemedik, klavye daha birkaç günlük.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 9 Mayıs 2019 #15 emrah_8 dedi: Farklı farklı markaların varmış, önerdiğiniz marka var mı link falan? Genişletmek için tıkla... Kendim kullanmıyorum, tahminimce markanın fazla önemli olduğu bir şey değil. Aliexpress'den yorumlara bakarak alınabilir.
emrah_8 dedi: Farklı farklı markaların varmış, önerdiğiniz marka var mı link falan? Genişletmek için tıkla... Kendim kullanmıyorum, tahminimce markanın fazla önemli olduğu bir şey değil. Aliexpress'den yorumlara bakarak alınabilir.