Mekanik klavyeden membran geçişinde zorlanmak normal mi?

Burak818182

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben GTX habu klavyesini kullanmaktayım, şimdi Rampage KB-R63 modelini aldım membran kekiği için zor oluyor mesela tuşlara birazcık sert basmam gerekli Shift tuşunda temazsizlik var herhalde. Onun için değişim olacak tekrar olursa ne yapayım benimle alakalı mı alışmam gerekli mi? 2 buçuk yıl boyunca mekanik klavye kullandım.

Merhaba ben GTX habu klavyesini kullanmaktayım, şimdi Rampage KB-R63 modelini aldım membran kekiği için zor oluyor mesela tuşlara birazcık sert basmam gerekli Shift tuşunda temazsizlik var herhalde. Onun için değişim olacak tekrar olursa ne yapayım benimle alakalı mı alışmam gerekli mi? 2 buçuk yıl boyunca mekanik klavye kullandım.

Hocam bende laptop klavyesinden mekanik klavyeye geçmiştim 2 günde insan alışıyor ama ben günde 13 saat oyun oynadığım için hızlı alışmışımdır ayrıca Shift tuşu büyük ihtimalle bozuktur diğer tuşlar eline rahat gelip Shift gelmiyorsa sıkıntı var demektir.

Evet hocam yani tam basmam gerekli karakteri koşsun ama bilek desteği yok bir de hafif monitörün tabakasından destek alarak klavye 2 cm yukarı kalktı böyle olması benim için daha iyi destek yok çünkü hem ayaklık olarak hem de bileklik yani alışırım değil mi ama tuşlar da gecikme oluyor hissiyat yok gibi mekanik denedim mekanikde çat çut efsane oynuyorum. Klavyede büyüzden değişecek Shift tuşundan karakter koşmuyor sert basmam lazım.

Birazcık rahatsız olmanız normal diye düşünüyorum benzer durumu IBM mekanik klavyeden Microsoft membran modele geçince yaşamıştım.

Evet rahatsız oluyorum.

Evet hocam yani tam basmam gerekli karakteri koşsun ama bilek desteği yok bir de hafif monitörün tabakasından destek alarak klavye 2 cm yukarı kalktı böyle olması benim için daha iyi destek yok çünkü hem ayaklık olarak hem de bileklik yani alışırım değil mi ama tuşlar da gecikme oluyor hissiyat yok gibi mekanik denedim mekanikde çat çut efsane oynuyorum. Klavyede büyüzden değişecek Shift tuşundan karakter koşmuyor sert basmam lazım.

Evet rahatsız oluyorum.

Sizin için rahat olmuyorsa direkt iade edin ayrıca %75 veya %60 klavye modelleri seçebilirsiniz.

İade kabul etmiyoruz diyor açıldığı için.

Tepki süresi membran klavyelerde benim gördüğüm kadarıyla daha yavaş, eğer bu kadar düşük tepki süresi istiyorsanız ya PS2 standardına sahip bir membrane klavye alacaksınız ya da mekaniğe geri döneceksiniz. Ancak alışamamak diye bir durum olmuyor merak etmeyin.

Hocam mekanik klavyemin ahi gitmiş vahi kalmış tuşlar silinmiş kırık ayaklık yeri artık zamanı geldi tuşlarin kenarından basınca basılmiyor artık zamanı geldi ama alışırım değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı