Mekanik klavyeme içecek döküldü

KomiserV

Hectopat
Daha fazla  
Benim gameboost ogre Rainbow klavyem var ben bu klavyeme yanlışlıkla ılık çay döktüm. Bütün temizlemeleri yaptım tuşlar çalışıyor ama tuşlar artık çok sert olmaları zorlayarak basmam gerekiyor. Tuşlara bassam bile geri sekmiyor tuş bastığım gibi kalıyor. Sanırım çay kuruduğunda genelde yapış yapış olur bu yüzden böyle oldu. Bunun bir çözümü var mı yoksa yeni aldığım klavye çöp mü oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, aklıma hiç bir şey gelmedi.
Tek gelen şey, bütün tuşları söküp, hepsini silmek. Tuşlarını soktüğünüz klavyeyi'de silmeniz. Bunu deneyin. Bir zararı yoktur.

Gamepower olmasın o klavye? Ona göre bir şeyler yazacağım çünkü.

Pardon kafam karıştırıyom o sıra hep ismini ismini karıtırıyom nedense gameboost nereden aklımdan kaldıysa.
Bütün temizlemeler derken klavye tuşlarının hepsini söküp tuşları ve klavye gövdesini temizlemek de dahil mi?
Bütün tuşlarda dahil sadece yüzeyini sildim gövdesini açmadım.

Hocam, aklıma hiç bir şey gelmedi.
Tek gelen şey, bütün tuşları söküp, hepsini silmek. Tuşlarını soktüğünüz klavyeyi'de silmeniz. Bunu deneyin. Bir zararı yoktur.
Bütün tuşlarla klavyenin gövdesini sildim ama çay bazı tuşların swichlerinin içine kaçmış.

Benim gameboost ogre Rainbow klavyem var ben bu klavyeme yanlışlıkla ılık çay döktüm. Bütün temizlemeleri yaptım tuşlar çalışıyor ama tuşlar artık çok sert olmaları zorlayarak basmam gerekiyor. Tuşlara bassam bile geri sekmiyor tuş bastığım gibi kalıyor. Sanırım çay kuruduğunda genelde yapış yapış olur bu yüzden böyle oldu. Bunun bir çözümü var mı yoksa yeni aldığım klavye çöp mü oldu?

Gamepower o kardeş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Döktüğünüz çay şekerli ise tuşların arasına yapışmıştır. Tuşları ve klavyede denk geldikleri yerleri silerseniz büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı