Bu kadar takıldıysanız sorun olsa da olmasa da zaten başka klavye alın. Eğer kendinizi rahatlatabilecekseniz kullanmaya devam edin, ASUS sorun yok demiş ne de olsa.
Bu kadar takıldıysanız sorun olsa da olmasa da zaten başka klavye alın. Eğer kendinizi rahatlatabilecekseniz kullanmaya devam edin, ASUS sorun yok demiş ne de olsa.
Fark ettiniz mi? Hiç kimse size sorun var demedi üstadım.
Üstüne basa basa söylüyorum sorun olsa kırılsa çatlasa patlasa bozulsa zaten şuan o harfleri kullanamazdınız.
Klavye üretim materyali plastik ise gıcırdaması olası hocam. Bunu bütün plastik üretilen eşyalarda da görebilirsiniz. Sıktırınca bükünce çıtırdama duyulur, ısı değişimlerinden de etkilenirler. Bu durum normaldir.
Deneyin hocam cımbız ile dikkatlice çıkarın üfleyin tekrar takın bakın eğer olmazsa yazın yardım edeyim.
Eğer sorun çözülürse çözüm ekler misiniz?
denedinizmi hocam ?
Deneyin hocam cımbız ile dikkatlice çıkarın üfleyin tekrar takın bakın eğer olmazsa yazın yardım edeyim.
Eğer sorun çözülürse çözüm ekler misiniz?
Denedinizmi hocam?
Forumumuzun ağır toplarından @R.B.D başta olmak üzere bütün yardımsever forumdaşlarımız zaten belirtmiş ama ben de tekrar etmeden geçemeyeceğim.
Eğer ki güzide bir ürünü kullanırken takıntılarınızdan dolayı keyif alamıyorsanız kendinizi bu konuda telkin ve teskin etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Zira iç huzura erişmeniz buna bağlıdır.