Mekanik olmayan tuş gacırdar mı?

Bu kadar takıldıysanız sorun olsa da olmasa da zaten başka klavye alın. Eğer kendinizi rahatlatabilecekseniz kullanmaya devam edin, ASUS sorun yok demiş ne de olsa.

Bakın hiçbir şey yokmuş rahat olun hanği tuşlarda varsa sök tak içine bir şey kaçmıştır.

Sağ olun hocam çok rahatlattınız beni.
Bu kadar takıldıysanız sorun olsa da olmasa da zaten başka klavye alın. Eğer kendinizi rahatlatabilecekseniz kullanmaya devam edin, ASUS sorun yok demiş ne de olsa.

Tam da diyemedi aslında.
Hocam elbette ciddi değilim. Arkadaş içiniz rahat etmeyecekse gönderin demiş. Sorun var dememiş.

Bu kadar takıntılı olmayın cihazınız sağlıklı bir biçimde çalışıyor. Keyfini sürün! :) ✍🏼

Hocam son kez soracağım eminseniz konuyi acmayacağım bir sıkıntı yok diyorsanız.
Bakın hiçbir şey yokmuş rahat olun hanği tuşlarda varsa sök tak içine bir şey kaçmıştır.

ASUS hocam tam da diyemedi bu gıcırdı temizlikle geçer mi?
@R.B.D @Dursun Efe

Son düzenleme:
Hocam son kez soracağım eminseniz konuyi acmayacağım bir sıkıntı yok diyorsanız.

Fark ettiniz mi? Hiç kimse size sorun var demedi üstadım. :)
Üstüne basa basa söylüyorum sorun olsa kırılsa çatlasa patlasa bozulsa zaten şuan o harfleri kullanamazdınız. 👆🏼

Klavye üretim materyali plastik ise gıcırdaması olası hocam. Bunu bütün plastik üretilen eşyalarda da görebilirsiniz. Sıktırınca bükünce çıtırdama duyulur, ısı değişimlerinden de etkilenirler. Bu durum normaldir.

Saygıdeğer hocam, 👁️ 👄 👁️

Forumumuzun ağır toplarından @R.B.D başta olmak üzere bütün yardımsever forumdaşlarımız zaten belirtmiş ama ben de tekrar etmeden geçemeyeceğim. 🦴🤲

Eğer ki güzide bir ürünü kullanırken takıntılarınızdan dolayı keyif alamıyorsanız kendinizi bu konuda telkin ve teskin etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Zira iç huzura erişmeniz buna bağlıdır. 🖕😤➡️✌️🥴

Saygılar. 🤝

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı