Mekanik oyuncu klavyesi önerisi

ardabekts

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RTX 3060 Ventus v2, 16GB 3200Mhz Ram, MSI B450M PRO M2 V2
Bütçe sınırlaması yok tercihen blue switch mekanik oyuncu klavyesi önerisi istiyorum. SteelSeries ekipmanım olduğundan öneriler SteelSeries üzerinden olursa daha iyi olur. Genellikle CS ve Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. 100% Boyutunda tercih ediyorum.

Son düzenleme:
Bütçe sınırlaması yok tercihen blue switch mekanik oyuncu klavyesi önerisi istiyorum. SteelSeries ekipmanım olduğundan öneriler SteelSeries üzerinden olursa daha iyi olur. Genellikle CS ve Valorant tarzı oyunlar oynuyorum.

İlla SteelSeries olacaksa Apex Pro mini iyi diye duymuştum, lakin ben SteelSeries tarafında klavyelere bakmazdım. Şu an piyasayı kasıp kavuran Aula F75'e bir şans verin bence.

İlla SteelSeries olacaksa Apex Pro mini iyi diye duymuştum, lakin ben SteelSeries tarafında klavyelere bakmazdım. Şu an piyasayı kasıp kavuran Aula F75'e bir şans verin bence.
Hocam M ve Ç tuşlarının olmaması büyük sıkıntı yaratır mı sizce?

Hocam M ve Ç tuşlarının olmaması büyük sıkıntı yaratır mı sizce?
Hocam ENG klavye olması sıkıntı yaratır mı?
Şuanda da İngilizce kullanıyorum sorun yok

SteelSeries niye önermiyorsunuz?

Şuanda da İngilizce kullanıyorum sorun yok

SteelSeries niye önermiyorsunuz?
Hocam ben SteelSeries'ten çoğu ürünü kullandım. Aralarından en beğendiğim Rival 300 adlı mouse idi. Fakat klavye tarafında SteelSeries ben önermiyorum çevreme. Gereksiz pahalılığından ve verdiğiniz fiyatı haketmediğinden.

Ekosistem için tercih edebilirsiniz. Ha şunu çıkartmayın kesinlikle üst düzey oyuncu ekipmanları üreten bir markadır kendisi. Özellikle fiyatı yüksek olan ürünler. Düşük bütçeli ürünlerinin kalitesi de çok kötüdür ama. Örneğin Rival 3 gerçekten çok kalitesiz ve hemen bozulan bir mouse.

Daha bilindik bir marka isterseniz Razer Hunstman Mini'de çok sağlam bir klavye.
Ben HyperX Origins 60 kullanıyorum bu modelde gayet iyi.

Ne dersiniz? Arkadaşa önerim budur.

Güzel klavye, arkadaş boyut olarak da sıkıntı çekmez hem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı