Mekanik red switch klavye önerisi

shirowo

Kilopat
Daha fazla  
Şu anki klavyem Gamepower Warlock Red Switch ve hiç memnun değilim. W, D, Z ve boşluk tuşlarında basmama sorunu var, bu yüzden yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Aradığım klavye: Kompakt (numlock bölümü olmayan), beyaz renkli, RGB, ve Red Switch olması. Bu tarzda bir klavye önerirseniz sevinirim. (Uygun fiyatlı olursa iyi olur, belirli bir bütçe yok.)

Markanın klavye dışında bütün ürünlerinden nefret ediyorum klavye dışında yaptıkları hiçbir şeyi tavsiye etmem ama klavyede Razer fiyatının hakkını veriyor olarak görüyorum çevremde görmüş olduğum 300-400 liralık klavyeler 2-3 yıla bozuluyor bir su dökülüyor bozuluyor şu anda "Razer BlackWidow Elite" kullanıyorum alalı 2 hafta oldu bundan 4 yıl öncesinde Razer BlackWidow almıştım o klavyenin başına gelebilecek en kötü senaryo gerçekleşti üstünden yaklaşık yarım litre su doğrudan üstüne döküldü ama hâlâ babalar gibi çalışıyor benim şu anda yenilememin sebebi fiyat artışlarından korkmam indirimde Razer BlackWidow Elite'i 1000 TL altına görürseniz bence kaçırmadan alın Razer'ın yeni Green Switch'i daha sessiz daha rahat basımlı ve daha hoş geldi bana Red'e daha yaklaşmış hissettirdi.

Hocam bütçe belirtmemişsiniz ama istediğiniz her özelliğe uyan böyle bir klavye var ama fiyatı vergilerle falan 1000 lirayı bulur. Bütçe sıkıntınız yoksa tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı