Mekanik tuşlu klavye önerisi

Uskaaga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün klavyeme çay döktüm ASUS flare Aura red Switch vardı.

Numaralar ve mekanik olması vazgeçemeyeceğim özellikler.
Red-blue-brown hiç fark etmez ses çıkarması sorun olmaz.
Media tuşları hiç önemli değil hatta volume tuşları "rotary encoder" özellikle olmasa daha iyi olacaktır. Çabuk bozuluyor.

Bütçe pek önemli değil fakat kaliteyi hepimiz ucuza almak istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Redragon K552 almıştım eğer ortamda hiç ses yoksa tuşa sert basarsanız çınlama sesi geliyor ama rahatsız bile etmiyor beni öneririm.

Türkiye'de servisi bile olmayan, çoğunun yorumuna baktığımızda 3-6 ayda cortlayan, ya LED'i patlayan ya tuşu giden bir sürü model var. Yaygınlaşıp servis ağı da oturana kadar, hele yurt dışından bunları tavsiye etmiyorum.
Önerdiğimiz modelleride bunlara göre öneriyoruz. 3 6 ayda cortlayan klavyele rampage gamepower gibi Türkiye'de azıcık sükse yapınca fiyatları 3 5 katına çıkaran kötü markalara ait. Neredeyse tüm klavyelerde hotswap mevcut cortlama diye saçma birşey yok. SS klavyelerde çıkan pcb ve switch sorunları çok daha fazla emin ol. Switch kaliteleri TR'de üst model sayılabilecek SS switchlerden MX switchlerden ya da RX MX switchlerden ya çok daha iyi ya da aynı kalitede bkz Ajazz,Akko,Gateron,Huano switchler. İlla TR'den almak isteyen Wraith ya da connectten alsın ama yurtdışı gelenler de hem sorunsuz hem uzun vade ve ömürlü olacaktır. Sadece senin tavsiyene uyarak bu klavyeleri almamaları saçma olur.

Ben Redragon K552 almıştım eğer ortamda hiç ses yoksa tuşa sert basarsanız çınlama sesi geliyor ama rahatsız bile etmiyor beni öneririm.
Yay sesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı