Mekanik yerine membran alınmalı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 4 senelik Logitech G103 model membran klavye bulunmak. Aşırı memnunum fakat kendisi artık düzgün çalışmıyor ve bende yeni klavye alacağım. Aslında mekanik almak istiyorum fakat bütçem 650TL Max ve o fiyata mekanik düzgün klavye bulmak zor bulabilirsem ancak mavi Switch bulabiliyorum. Sizce 650TL civarına alacağım membran klavye bu fiyat bandındaki mekaniklerden daha çok işime yarar mı?

Eğer sizin membran - mekanik fark etmeksizin öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar elimde 4 senelik Logitech G103 model membran klavye bulunmak. Aşırı memnunum fakat kendisi artık düzgün çalışmıyor ve bende yeni klavye alacağım. Aslında mekanik almak istiyorum fakat bütçem 650TL Max ve o fiyata mekanik düzgün klavye bulmak zor bulabilirsem ancak mavi Switch bulabiliyorum. Sizce 650TL civarına alacağım membran klavye bu fiyat bandındaki mekaniklerden daha çok işime yarar mı?

Eğer sizin membran - mekanik fark etmeksizin öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Membran alın 650 TL bazında mekanik bulmak imkansız yani bulunur ama dandik markaların kaliteli istiyorsanızmin 1.5k gözden çıkarmalısınız bazı membranlardada kronik sorun var geçenlerde ASUS TUF membran klavye bulmuştum 800 TL'ye bulursam atarım.

Hocam buldum ama 2 haftada yaklaşık 300 TL zam gelmiş 1.1k olmuş.

Mekanik doğal olarak daha performanslı olur ama sorun yaşama olasılığın da var tabii.

Mekanik olarak bu fiyat civarında Galax Stealth 03 gibi blue switch klavyeler en iyisi olur. Red switch istiyorsan K552 indirime girince ona bakabilirsin veya K565R-1 olabilir. Bunların dışında da pek güzel seçenek yok.

Membran olarak Alloy Core, K512 gibi seçenekler bulunuyor. Hem daha uzun süre boyunca kullanabilirsiniz ve bir sıkıntı yaşayacağınızı da sanmam. Bence membrana yönelmeniz daha iyi olur.

Mekanik doğal olarak daha performanslı olur ama sorun yaşama olasılığın da var tabii.

Mekanik olarak bu fiyat civarında Galax Stealth 03 gibi Blue Switch klavyeler en iyisi olur. Red Switch istiyorsan K552 indirime girince ona bakabilirsin veya K565R-1 olabilir. Bunların dışında da pek güzel seçenek yok.

Membran olarak Alloy Core, K512 gibi seçenekler bulunuyor. Hem daha uzun süre boyunca kullanabilirsiniz ve bir sıkıntı yaşayacağınızı da sanmam. Bence membrana yönelmeniz daha iyi olur.

Öneriler için çok teşekkür ederim. HyperX ve K512 ile ilgileniyorum.

MSI Vigor GK20 modelini kullanıyorum ve memnunum. 1 senedir bir sorun çıkarmadı GK30 modeline de bakabilirsiniz.
Tam da bu modeli sorcaktım.

MSI Vigor GK20 modelini kullanıyorum ve memnunum. 1 senedir bir sorun çıkarmadı GK30 modeline de bakabilirsiniz.

Hepsiburada üzerinden MSI distribütör aracılığıyla Vigor GK30 satın aldım. Öneri için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam gelince ses kalitesini deneyip yazar mısınız bende almayı düşünüyorum ama kalitelerinden korkuyorum.

Tabii ki yazarım hocam, dün akşam saat 10 civarına direk MSI aracılığıyla 550TL'ye satın aldım %40 indirimdeydi. Bu sabah baktım indirim bitmiş ve normal fiyatına 100TL zam gelmiş. Ben yazdıktan sonra alacak olursanız hemen almanızı tavsiye ederim.

Tabii ki yazarım hocam, dün akşam saat 10 civarına direk MSI aracılığıyla 550TL'ye satın aldım %40 indirimdeydi. Bu sabah baktım indirim bitmiş ve normal fiyatına 100TL zam gelmiş. Ben yazdıktan sonra alacak olursanız hemen almanızı tavsiye ederim.

Hocam şu an kartımda yeterli para yok yarın yatırıp almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı