Mekanikten membrana geçilir mi?

Leji

Hectopat
Daha fazla  
Sorum saçma gelebilir ama o fiyatlara 3 ayda çöp olacak mekanik klavyeler alacağıma membrana dönerim, daha mantıklı gibi geliyor.

HyperX alloy Core, K55 RGB Pro XT veya Razer Cynosa V2 gibi klavyeler hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım Cynosa V2 kullanıyor, Gamepower Warlock compacttan geçti ve gayet memnun. Öneririm hatta, membrana geçmek mantıklı bu bütçelerde.

Mekanik switch varken plastik kullanmayı tercih etmem.Hissiyat olarak çok farklılar ve teknik olarak bakarsak tepki süreleri çok farklı mekanikler 1ms civarında iken membranlar 15ms civarı diye biliyorum.

Mekanik Switch varken plastik kullanmayı tercih etmem. Hissiyat olarak çok farklılar ve teknik olarak bakarsak tepki süreleri çok farklı mekanikler 1ms civarında iken membranlar 15ms civarı diye biliyorum.

Hocam peki V2 300-400 TL bu bütçeyi aşmadan ne var mekanik? Yani uzun ömürlü kullanabileceği?

Şu an Gamepower Overlord kullanıyorum ve bu-nal-dım... Kablosu 2debir kopup duruyor ve çok sinir bozucu, Gamepower Ogre, saber vs. modelleri kullanan çoğu kişide memnun değil kullandıkları üründen yoksa bende tabii mekanik severim ama zaten elimde bir mekanik olacak mekanik kullanmak istesem.
Mekanik switch varken plastik kullanmayı tercih etmem.Hissiyat olarak çok farklılar ve teknik olarak bakarsak tepki süreleri çok farklı mekanikler 1ms civarında iken membranlar 15ms civarı diye biliyorum.

Şu an Gamepower Overlord kullanıyorum ve bu-nal-dım... Kablosu 2debir kopup duruyor ve çok sinir bozucu, Gamepower Ogre, saber vs. modelleri kullanan çoğu kişide memnun değil kullandıkları üründen yoksa bende tabii mekanik severim ama zaten elimde bir mekanik olacak mekanik kullanmak istesem.

Zaten Gamepower, Rampage, James Donkey gibi markaların çoğu ürünü güzel değil, sorunlu.

Sorum saçma gelebilir ama o fiyatlara 3 ayda çöp olacak mekanik klavyeler alacağıma membrana dönerim, daha mantıklı gibi geliyor.

HyperX alloy Core, K55 RGB Pro XT veya Razer Cynosa V2 gibi klavyeler hakkında bilgisi olan var mı?

Arada

Logitech G213 Prodigy'de var bu arada​

Zaten Gamepower, Rampage, James Donkey gibi markaların çoğu ürünü güzel değil, sorunlu.
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum.

Hocam peki V2 300-400 TL bu bütçeyi aşmadan ne var mekanik? Yani uzun ömürlü kullanabileceği?
Geçen sene ocak ayından beri bu klavyeyi kullanıyordum ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı hem compact modeli olduğundan dolayı çok hoşuma gidiyor indirime giriyor cuma günleri veya farklı modelleri geçen haftada Ajazz AK33 Beyaz Siyah Switch modelini satın aldım 499TL ye indirime girmişti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-11_03_03_01.png
    Screenshot_2022-07-11_03_03_01.png
    34 KB · Görüntüleme: 57
Geçen sene ocak ayından beri bu klavyeyi kullanıyordum ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı hem compact modeli olduğundan dolayı çok hoşuma gidiyor indirime giriyor cuma günleri veya farklı modelleri geçen haftada Ajazz AK33 beyaz siyah Switch modelini satın aldım 499TL'ye indirime girmişti.

Şu compact klavyeler hiç iyi değil ya, Full-size <3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı