mekatex.com.tr güvenilir mi?

kozkir

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Bambu Lab A1 Combo ve P2S için AMS 2 Pro almak istiyorum. Baktığım tüm satış sitelerinde stoklar tükenmiş veya çok uzun teslim süreleri mevcut.
Mekatex adında bir firmanın sitesinde stok var görünüyor. Başka bir konudan görüp bakmıştım.

Bu firmayı duyan, bilen var mı, güvenilir mi?

Güvenli gibi duruyor diyebilirim çünkü site tamamen anonim değil arkasında kayıtlı bir şirket var Mekatex adıyla ticaret odası kaydı bulunuyor firma bilgileri adres ve iletişim kısmı sitede açık şekilde yazılmış mesafeli satış ve iade sözleşmeleri de mevcut yani tek sayfalık sahte bir satış sitesi havası yok

Ben de bir süredir kendileriyle görüşme halindeyim. Belki de güvenilir bir firmadır ama ben şahsi olarak hiç güven duyamadım. Güven duymadığım için ofisten veya depodan ürünün fotoğrafını istediğimde "Başka yere bakın iyi günler" cevabını aldım. Bu son üsluplarından dolayı da alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Beklerim ve bildiğim güvendiğim resmi satış kanallarından 1 ay sonra alırım ürünümü.

*Amacım asla bahsi geçen firma hakkında karalama ve olumlu/olumsuz düşüncelere sebep olmak değildir. Sadece yaşadığım süreç ve sonucunda veridğim karar hakkında bilgi vermektir.

Güvenli gibi duruyor diyebilirim çünkü site tamamen anonim değil arkasında kayıtlı bir şirket var Mekatex adıyla ticaret odası kaydı bulunuyor firma bilgileri adres ve iletişim kısmı sitede açık şekilde yazılmış mesafeli satış ve iade sözleşmeleri de mevcut yani tek sayfalık sahte bir satış sitesi havası yok
Bu söylediklerinizin hiçbirisi kargo kutusundan hıyar çıkmayacağını kesinleştirmiyor. Satış sözleşmeleri kopyala yapıştırdan ibaret. Ticaret odası kaydı mekatex değil "ELSİYUM BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ" olarak.
Merhaba, Bambu Lab A1 Combo ve P2S için AMS 2 Pro almak istiyorum. Baktığım tüm satış sitelerinde stoklar tükenmiş veya çok uzun teslim süreleri mevcut.
Mekatex adında bir firmanın sitesinde stok var görünüyor. Başka bir konudan görüp bakmıştım.

Bu firmayı duyan, bilen var mı, güvenilir mi?
Ben de google aramasından gördüm whatsapp üzerinden mesaj attım gelip bakabilir miyim vs. şeklinde. Mağazamız yok toptancıyız vs. şeklinde bir cevap verdiler.

Toptancıyız derken ne demek yani ? Bu yazıcıların distiribitörü varken sen firmadan alıp getiremezsin ek olarak direkt distribitörse Bambu Lab web sayfasında yazmıyor. Satıcıysa Genix sayfasında da yazmıyor. Sitenin etbis'e kaydı aralık ayının başı ama hakkımızda kısmında 2021 yılından beri yazıyor ek olarak "fiyatek olarak" diye bir kelime var siteyi kopyalayan düzeltmeyi unutmuş.

Elinde 4 adet P2S olduğunu söylemişti yılbaşından önce bu kadar stok eriten bir yere bir Allahın kulu gerçekten google yorumu yapmadı mı?

Bana güven vermedi instagram sayfaları takipçisi yorumu hiçbir şey yok.

Metatech veya Genix firmasının yetkili satıcı olarak gösterdiği web sitelerinden alın. Ne yazık ki 3d yazıcı stoğunda şu anda büyük sorun var. Ya bekleyeceksiniz yada muadil bir şeye yönelin.

Bu söylediklerinizin hiçbirisi kargo kutusundan hıyar çıkmayacağını kesinleştirmiyor. Satış sözleşmeleri kopyala yapıştırdan ibaret. Ticaret odası kaydı mekatex değil "elsiyum bilişim hizmetleri anonim şirketi" olarak.

Ben de Google aramasından gördüm WhatsApp üzerinden mesaj attım gelip bakabilir miyim vs. şeklinde. Mağazamız yok toptancıyız vs. şeklinde bir cevap verdiler.

Toptancıyız derken ne demek yani? Bu yazıcıların distiribitörü varken sen firmadan alıp getiremezsin ek olarak direkt distribitörse Bambu Lab web sayfasında yazmıyor. Satıcıysa genix sayfasında da yazmıyor. Sitenin ETBİS'e kaydı aralık ayının başı ama hakkımızda kısmında 2021 yılından beri yazıyor ek olarak "fiyatek olarak" diye bir kelime var siteyi kopyalayan düzeltmeyi unutmuş.

Elinde 4 adet p2s olduğunu söylemişti yılbaşından önce bu kadar stok eriten bir yere bir Allah'ın kulu gerçekten Google yorumu yapmadı mı?

Bana güven vermedi Instagram sayfaları takipçisi yorumu hiçbir şey yok.

Metatech veya genix firmasının yetkili satıcı olarak gösterdiği web sitelerinden alın. Ne yazık ki 3D yazıcı stokunda şu anda büyük sorun var. Ya bekleyeceksiniz ya da muadil bir şeye yönelin.

Bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı