Mekik çekmek göbek eritmeye yarar mı ?

Kaç pide mi? Sayıdan bahsediyorsun bir de.
Ekmek gibi hızlı sindirilen besinler ya sabah ya da antrenmandan sonra belirli bir ölçüde yenmeli(Genellikle kendi avuçiçinin büyüklüğü kadar idealdir).
Bir de bir kerede bırakmaya çalışma alışkanlıklarını. Sonra daha fazlasını yaparken bulursun kendini ve 2 haftada 1 ya da ayda 1 istediğin, canın çektiği şeyleri yiyebilirsin(ancak abarmamak şartıyla ).

Sadece tavayı yersen sorun yok, demirin kalori değeri yok. Arap tavası yememen gerektiğini zaten biliyorsun Beslenme programı çizmek benim bilgi alanım dahilinde değil, olsa da zamanım yok bunun için. Birkaç makale oku, araştır. Zaten anlayacaksındır nasıl beslenmen gerektiğini.

Aç mı kalak ? Dükkanda sadece o yemek var Neyse araştırayım ben.

1) Karbonhidratları erken saatlerde (kahvaltı öğlen) proteinleri akşam öğününde yiyeceksin.
2) Porsiyonları azalt.
3) Akşam 7'den sonra yemek yeme.
4) Erken uyu, erken kalk kahvaltıdan önce ısınma hareketleri yap.

Bu kadar basit.

Kahvaltı saat 8'de yapıyorum da ne önerirsiniz kahvaltı ? Ayrıca öğlen yemeği'de yiyorum ?

Aç mı kalak ? Dükkanda sadece o yemek var Neyse araştırayım ben.
Sen bu halinle yaşamaya devam et, o iradeyi göremiyorum şuan sende. Recep Baltaş'a özen biraz, kaç km yol yapıyor bisikletle haberin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…