Mekik çekmek göbek eritmeye yarar mı ?

Kahvaltı saat 8'de yapıyorum da ne önerirsiniz kahvaltı ? Ayrıca öğlen yemeği'de yiyorum ?
Karbonhidratlar: Ekmek, patates kızartması, makarna, pirinç, yulaf vb.
Protein: Yoğurt, sebzeler, bakliyat vb.
Bir de sadece karbonhidrat alayım ya da sadece protein alayım gibi bir şey yoktur. Ağırlıklı olarak beslenmek vardır. Sabahları karbonhidrat yönünden ağır basan şeyleri yiyebilirsiniz. Akşam öğününde fazla karbonhidrat alırsanız sabaha kadar yağ olarak depolanır. Akşamları mümkün olduğunca protein ağırlıklı beslenin. Sabah kahvaltıdan önce ısınma hareketleri ve egzersiz yapmaya çalışın mutlaka 15dk kadar. Bir de porsiyonları azaltın genel olarak. Bu söylediklerimi günlük yaşamınıza uyarlayabilirseniz fazla kilo olması imkansız.

Yağlar, kasa dönüşmez.

Başkaları diyor yani sizin gibi düşünüyorlar, yağlar kasa dönüşmez altında kas oluşur diyorlar.

Başkalarına değil kendine bakmalısın. Bir başkasının üzerinde yapacağı yorum olumlu/olumsuz olsa da her zaman içindekini dinle. Eminim başaracaksın, asla pes etme. Her zaman başaracağına inan, akşamları 1.5 saat yürüyüş yapmalısın mekik/şınav/barfiks üçlüsünü de bu süre zarfında yaptıkça avantajın olur. En önemli husus ise 'para'. Eğer ki harcamanız kısıtlıysa kas kaybı olacaktır, bunu şimdiden söylemem gerekiyor çünkü zayıflamak kilo almaktan daha zordur. Kas kaybı yaşamamak için bol protein, protein içeren besinlerde ülkemizde malum dudak uçuklatıyor. Ama başaracağına eminim.

Fiziksel özelliklerin benimle aynı, bende de belli oluyor, takmıyorum. Evde oturmaktan oluyor bende zannedersem seninde öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…