Evet arkadaşlar. En çok tartışılan konulardan birisidir. Sizce eritir mi? Mesela benim az göbeğim var her gün çeksem işe yarar mı? Bir nokta koyalım şu konuya.
Boyum 184 cm. Kilom ise 61. Fakat buna rağmen bile hafif bir göbeğim var ve yemek yediğim zaman gerçekten öne çıkıyor. Ben de hiç sevmiyorum bunu. Onun için ne yapmam lazım bilginiz var mı?
Fitness yaparken sürekli 10-15 mekik cekerim senelerdir göbek falan yok.
Tamam biraz olabilir ama Bira göbegi derler ya hani, ha iste ondan ama cok az var Allahima
Fitness yaparken sürekli 10-15 mekik cekerim senelerdir göbek falan yok.
Tamam biraz olabilir ama Bira göbegi derler ya hani, ha iste ondan ama cok az var Allahima
Ben 3 ay boyunca gun de ilk ay 10 son 2 ay 40 tane falan cekiyordum degisen bir sey olmadi. Ben de biraktim. Gobek nasil eritilir gercekten ise yariyan bir sey var mi?
Boyum 184 cm. Kilom ise 61. Fakat buna rağmen bile hafif bir göbeğim var ve yemek yediğim zaman gerçekten öne çıkıyor. Ben de hiç sevmiyorum bunu. Onun için ne yapmam lazım bilginiz var mı?
Ben 3 ay boyunca gun de ilk ay 10 son 2 ay 40 tane falan cekiyordum degisen bir sey olmadi. Ben de biraktim. Gobek nasil eritilir gercekten ise yariyan bir sey var mi?
Mekik göbek eritmez. Göbeğinizin şekle girmesine yardımcı olur. Her gün dışarı çıkıp 1 saat temiz hava eşliğinde hafif tempoda koşun. Ekmek, makarna, pilav vb. yiyecekleri bırakmalısınız. 2 günde bir şınav ve mekik de çekerseniz göbeğiniz hem erir hem de şekle girer
Bu konuda çok bilgim yok ama duyduklarımı ve tecrübelerimi aktarayım:
Hayır, mekik yağ eritmez.
Yağ eritmek için kalp ritminin belli bir seviyeye çıkması gerek ki bu da koşu, bisiklet vb. aktivite olur. Mesela ben salonda HIIT cardio yapıyordum ve çok faydasını gördüm. Şimdi her gün 20km bisiklet sürüyorum.
Yemek çok önemli. Ekmeği, tuzlu gıdaları, şekeri, yağlı yiyecekleri, üzüm gibi şekerli meyveleri kestim.
Şu an 62 kiloyum ve amacım göbeği tamamen yok etmek!