@One Piece Piece Soyut kavramlarin gerçek olduğunu söyleyen sensin ben değil. Burada kanit sunmasi gereken biri varsa o da sensin. Hem var diyorsun hem kanıtın yok. Buyur kanitla bakalim hade ne duruyorsun?
Aşk, hüzün, mutluluk gibi soyut kavramları melek, şeytan ve cin kavramlarini bunlarla bir tutmakta tam senin bilgindeki insanlara yakışır hareketler. Ben çıkıp diyeyim Ejderha ve Anka kuşu var reddebilir misin? Neticede bunlarda soyut. Daha mitolojinin ne olduğundan haberin yok önce onu öğren.
Dediğin kavramlari melek, cin, şeytan gibi varlikla karşılaştırman akıl tutulmasidir.
Mısır, Asur, Babil, Sümer mitolojisi bilmeyen birisin benim dediğim şeyler gerçek sen bilmiyorsun sadece. Bu da sana kaynak bakalim daha ne diyeceksin.
Bilmeyen biri varsa o da sensin. Senin gibi bilmeden konuşmuyorum.
Okumayan kendini belli eder, sen de bunlardan birisin. Isimize gelen mi? Güldürme cevabin yok şimdi de yalan söylüyorsun. Öncelikle bir yaratıcı kitap yaziyorsa bu kitapta hiçbir şekilde yanlış bilgi olmamali. Bu kitaplarin hepsinde de böyle bir şey yok.
Kuran'da melekler 4 kanatli, Tevrat'ta ise 6 kanatli olduğu yazar. Tevrat'ta, Kuran'da kendi bilgisinin doğru olduğunu bu kitaplarinda yaratici tarafından korunduğunu iddaa ediyor. Bu dediğim şeyleri bile ilk defa duyan birinin bana bilgiçlik taslayip kendisini övmemesi de takdire şayan bravo sana.
Sen kimsin? Forum kurallarini da sen mi belirleyeceksin? Çarpıtma yok, inanca saygısızlık yok. Gerçekleri söylemler yüzüne vurunca kendinizi hakli çıkarmak için saçma sapan iddaalara başvuruyorsunuz.
Hangi soruna cevap vermedim acaba? Dediğin şey bir soru niteliği bile taşımıyor. Bunlarin farkini bilmeyen cevap bekliyor daha.
Kaçtığını sen kendinde biliyorsun, cevabiniz olmayinca asılsız ithamlarda bulunuyorsunuz.
Fatır 1: Hamd gökleri ve yeri yaratan, melekleri ikişer, üçer, dörder kanatlı elçiler yapan Allah'a mahsustur. O orada dilediğini artırır.
Tevrat, Yeşaya 6:2; Üzerinde seraflar(melek) duruyordu her birinin altı kanadı vardi. Ikisiyle yüzlerini, ikisiyle ayaklarını örtüyor, diğer ikisiyle de uçuyorlardı.
Burada iddaa sahibi de sizsiniz, hem var diyorsunuz hem bizden kanit istiyorsunuz.