A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #1 Mem Reduct kullanmak zararlı mı? Önemli Windows ayarlarını kapatıyor mu?
Çözüm alp15eren 5 Mayıs 2022 Ablaci dedi: RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Gereksiz uygulamaları ve kullanılmayan Windows uygulamalarını kapatıyordur. Bende tam bilmiyorum. Ama bir zararı olmaz.
Ablaci dedi: RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Gereksiz uygulamaları ve kullanılmayan Windows uygulamalarını kapatıyordur. Bende tam bilmiyorum. Ama bir zararı olmaz.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 5 Mayıs 2022 #2 Sadece RAM'i temizliyor diye biliyorum. Artı 1 Eksi
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #3 alp15eren dedi: Sadece RAM'i temizliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta. Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: Sadece RAM'i temizliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta.
investigator Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 359 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #4 Ablaci dedi: RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Arkaplandaki uygulamaları kapatarak temizliyor tabii ki RAM'inizin tozunu alacak hali yok ya? Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Arkaplandaki uygulamaları kapatarak temizliyor tabii ki RAM'inizin tozunu alacak hali yok ya?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 5 Mayıs 2022 #5 Ablaci dedi: RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Gereksiz uygulamaları ve kullanılmayan Windows uygulamalarını kapatıyordur. Bende tam bilmiyorum. Ama bir zararı olmaz. Artı 1 Eksi Çözüm
Ablaci dedi: RAM'ı nasıl temizliyor temizlemek için illa bir şeyler yapması gerekir sonuçta. Genişletmek için tıkla... Gereksiz uygulamaları ve kullanılmayan Windows uygulamalarını kapatıyordur. Bende tam bilmiyorum. Ama bir zararı olmaz.