Membran klavye önerisi

OUTRA

Hectopat
Logitech G213 progidy almayı dusunuuyorum. Sizin daha uygun fıyata bılek desteklı ve membran olan bir klavye onerınız var mı? Multımedya tusları da olursa tadından yenmez ama sart değil.

G213 düşünmeye devam edin, çok güzel bir klavye.

Bu sabah elimde oldu, ışıklandırması, hissiyatı, malzeme kalitesi falan çok harika. Yazılımı gayet iyi ve kullanışlı. Rahat rahat makro atanıyor. Medya tuşları işlevli. Sesi orta düzey. Ben bayıldım.

Tuş basımı da söylenenin aksine bana çok ama çok hafif geldi.

A101 piranha RGB klavye. 35 TL'ye almıştım geçen sene.
suan onu kullanıyorum zaten ve benı 2 3 sene ıdare edeecek kalıtelı bı urun almaya karar verdım
G213 düşünmeye devam edin, çok güzel bir klavye.

Bu sabah elimde oldu, ışıklandırması, hissiyatı, malzeme kalitesi falan çok harika. Yazılımı gayet iyi ve kullanışlı. Rahat rahat makro atanıyor. Medya tuşları işlevli. Sesi orta düzey. Ben bayıldım.

Tuş basımı da söylenenin aksine bana çok ama çok hafif geldi.
ben ınternet kafede de bu klavyenın oldugu masalara otururdum hep bana ıyı hıssettırırdı. kalıtesınden suphem yok ve sımdı de kendıme almak ıstıyorum ama fıyatı epey tuzlu kı hakettıgını de dusunuyorum ama yıne de daha uygun bır urun fena olmazdı. yorumunuz ıcın tesekkurler
Razer Cynosa Chroma ya da bakabilirsiniz nedense G213'e hiç ısınamadım.
nedense bana gereksız pahalı geldı ve bılek destegı yok denecewk kadar kısa.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı