RGB değil o. Rainbow aydınlatma oluyor. Yanlış bilgi verme.A101 piranha RGB klavye. 35 TL'ye almıştım geçen sene.
suan onu kullanıyorum zaten ve benı 2 3 sene ıdare edeecek kalıtelı bı urun almaya karar verdımA101 piranha RGB klavye. 35 TL'ye almıştım geçen sene.
ben ınternet kafede de bu klavyenın oldugu masalara otururdum hep bana ıyı hıssettırırdı. kalıtesınden suphem yok ve sımdı de kendıme almak ıstıyorum ama fıyatı epey tuzlu kı hakettıgını de dusunuyorum ama yıne de daha uygun bır urun fena olmazdı. yorumunuz ıcın tesekkurlerG213 düşünmeye devam edin, çok güzel bir klavye.
Bu sabah elimde oldu, ışıklandırması, hissiyatı, malzeme kalitesi falan çok harika. Yazılımı gayet iyi ve kullanışlı. Rahat rahat makro atanıyor. Medya tuşları işlevli. Sesi orta düzey. Ben bayıldım.
Tuş basımı da söylenenin aksine bana çok ama çok hafif geldi.
nedense bana gereksız pahalı geldı ve bılek destegı yok denecewk kadar kısa.Razer Cynosa Chroma ya da bakabilirsiniz nedense G213'e hiç ısınamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.