Membran klavye temizliği

araba lastiği

Hectopat
Yer
Jant
Arkadaşlar elimde Logitech G213 var. Gündüz gözüyle yukarıdan bir baktım ekmek kırıntıları dökülmüş. Klavye membran, tuşları çıkmıyor. Nasıl temizleyebilirim?

süpürge ile çekerken tuşlar çıkarsa?
Yok artık. Sizin çekerek çıkaramadığınızı süpürge mi çıkaracak?

Öyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum, tuşları kendime çekince -Kuvvetle- oynamıyor bile. Benden veya sizden daha güçlü bir süpürgeniz varsa imha edelim, tehlikeli.

Ya çıkardıktan sonra bir daha takılmaz veya çalışmaz gibi geliyor. hayatımda ilk kez bir klavyeye 3000 tl verdim
300TL'dir o, 3000TL olsa yerinde duramazsin. Asiri guc uygulamadan cikartirsan sorun olmaz fakat hayvan gibi dalarsan klavyeye kirilmasi cok normal. Membrane klavyelerde tus dediginiz seyler aslinda tus kilifi. Klavyenin calismasini saglayan sey tusun altinda.

Teşekkürler 300tl olacaktı yarın deneyeceğim.

Ya çıkardıktan sonra bir daha takılmaz veya çalışmaz gibi geliyor. Hayatımda ilk kez bir klavyeye 300 lira verdim.

Aman hakanım siz isteyin tüm cihandaki klavyeleri önünüze dizelim.

Bende K-55 var elimle çıkartıyorum. Ancak büyük tuşları artık sökmüyorum zarar görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…