araba lastiği
Hectopat
Arkadaşlar elimde Logitech G213 var. Gündüz gözüyle yukarıdan bir baktım ekmek kırıntıları dökülmüş. Klavye membran, tuşları çıkmıyor. Nasıl temizleyebilirim?

süpürge ile çekerken tuşlar çıkarsa?Tuşları elle olmasa da kartla vs. çıkıyormuş ama hiç denemedim.
Kırıntıları ektrikli süpürge ile çektirebilirsiniz.
Yok artık. Sizin çekerek çıkaramadığınızı süpürge mi çıkaracak?süpürge ile çekerken tuşlar çıkarsa?
Ya çıkardıktan sonra birdaha takılmaz veya çalışmaz gibi geliyor. hayatımda ılk kez bir klavyeye 300 tl verdımAsagidaki linkten ataclardan nasil tus sokucu yapimina bakin ve tuslari cikartip kuru dis fircasi ve kuru bez ile silin.
300TL'dir o, 3000TL olsa yerinde duramazsin. Asiri guc uygulamadan cikartirsan sorun olmaz fakat hayvan gibi dalarsan klavyeye kirilmasi cok normal. Membrane klavyelerde tus dediginiz seyler aslinda tus kilifi. Klavyenin calismasini saglayan sey tusun altinda.Ya çıkardıktan sonra bir daha takılmaz veya çalışmaz gibi geliyor. hayatımda ilk kez bir klavyeye 3000 tl verdim
Teşekkürler 300tl olacaktı300TL'dir o, 3000TL olsa yerinde duramazsin. Asiri guc uygulamadan cikartirsan sorun olmaz fakat hayvan gibi dalarsan klavyeye kirilmasi cok normal. Membrane klavyelerde tus dediginiz seyler aslinda tus kilifi. Klavyenin calismasini saglayan sey tusun altinda.
Ya çıkardıktan sonra bir daha takılmaz veya çalışmaz gibi geliyor. Hayatımda ilk kez bir klavyeye 300 lira verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.