TalisMann
Hectopat
Ürünlerin hepsi benim değil,biri benim diğer ikisi kardeşimin ve kuzenimin,kötü dediğiniz yorumların hepsi kullanıcı ile alakalı 1 tanesi galiba üretim hatası olabilir iade eder yenisini alırsın.Olumsuz yorumların çoğu uygun olmayan adaptör kullanımı çünkü soğutmuyor diyor ürün 36watt gücünde ürüne 10watt adaptör tabi ki çok az soğutur veya soğutmaz sadece peltier modülünü çalıştırır fan dönmez.2 3 tanesi de büyük ve telefonumun arkasından kayıyor demiş normal bende de kayıyor mıknatıs ile kullanılmalı büyüklüğü tartışılır s23 gibi cihazda kullanılırsa rahatsız eder büyük telefonlarda etmez yerleştirme ile alakalı durum.1 tanesi de yanlış ürün göndermişler.Olumsuz yorumlar böyle iyi yorumlara bakarsanız anlarsınız uygun adaptörde kullanılınca buz tuttuğunu hatta birkaç kişi anlatmış hangi adaptörde ne özelliğinde kullanacağını Ürünün hepsiburada yorumları gayet iyi sadece olumsuz yoruma bakarak ürün alıyorsanız hiçbirşey alamazsınız örneğin iphone 16 pro max 25 kişi içinden 5 tane 1 yıldız verilmiş bi neredeyse çeyreğine yakın olumsuz o zaman 16 pro max çöp alınmaz ps5 de öyle 2000 kişi civarında almış nerdeyse 250 kişi 1 yıldız vermiş o zaman ps5 çöp alınmaz sorunlu ürün.Sendeki bu mantık bu kafa bu kafayla da biryere varamazsın emin ol.Bu markanın en çok satan ürünü olan cx07 ne kadar sattığını yorumlardan ne kadar beğenildigini anlayabilirsiniz.Sadece trendyol da 3500 4000 satmış ve yorumların ortalaması 4.3 yıldızın altında değil o derece satmış bir üründe üstelik.Yine ayni ürün hepsiburada da 150 tane satmış sadece 8 tane 1 ve 2 yıldız verilmiş kalanın 142 tanesi full 5 yıldız ve 4 yıldız.Fotoğrafları da koydum iyi bak ki göresin,kullanmadığın birşeyi kötülemeyesin. 14t pro alan biri 25 watt samsung adaptörü ile sarj etse tam performans alırmıyım sen söyle,20 dakikada 120watt ile sarj olan telefon 1.30 2 saatte dolarsa gider 1 yıldız verip çok kötü almayın denilir değil mi ? Aynı mantık kullanmasını bilen ne kadar memnun bakarak görebilirsiniz.Ayrıca 1 değil anlamakta sorunun olduğu için dedik sana bu kafayla devam edersen daha çok eleştiri de yersin.Bence en kısa sürede bu kafadan çıkın biraz olumlu bakın etrafa.Az önce baktığım bir testte benzer soğutucunun 5 derece dış sıcaklığını düşürüyor sadece? Size mi güveniyim incelemesini yapan adama mı? Reeder telefonlarda 8 GB RAM 8 çekirdek işlemcisi var çok iyi performansı demekle aynı şey bu. İnsanlar boşa IPhone'a para vermesin.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
"BlackShark'tan iyi" dediğiniz ürünün yorumlarında kaç kişi sorunlu geldiğini ve soğutmadığını yazmış. Böyle bir ürün alırsın ya eksik ya bozuk gelir ya da bir işe yaramaz. Ürünün Trendyol yorumları bile kötü ki Trendyol'da 100-200 liralık kulaklıkların yorumları bile iyi oluyor genelde. Bu tarz fiyatlardaki ürünler için çoğu kişinin yorum yapması için kullanmasına gerek yok. Gidip şöyle bir şey alıp paramı çöpe atmak istemem.
Yorumlarda hiç soğutmuyor diyor siz 15 derece diyorsunuz, 300 liralık ürünü savunacak kadar düşüksünüz size o zaman. Markadan ya da Trendyol'dan sponsorluk aldınız herhaldeya da ısı ölçümünü elinizle yaptınız tahmini değer söylediniz. Isıyı neyle ölçtüğünüzü bile söylememişsiniz ısıyı yanlış ölçen bir sürü telefon uygulaması var. Ben sizin dediklerinize neden güveneyim?
Sizin de gözlerde sorun var sanırsam, Trendyol yorumları kötü değil demişsiniz yarısı 1 yıldız vermiş. Alanların yarısı gömmüş ürünü sizse övüyorsunuz. Daha dün burada kendi sitesinin reklamını, sponsorluğunu yapan birkaç kişi gördüm. Aynı markanın ürünlerinden 4 tane aldığınıza göre ya sponsorluk aldınız ya da paranızı ucuz ve hepsinin mantığı aynı olan ürünlere harcayıp çöp ettiniz
"Trendyol yorumları kötü değil aksine iyi"
Eki Görüntüle 2557463
Ayrıca 5 para etmeyecek cihazlar için ve bir insana "engelli" dediğinize göre sizin de yaşınız oluyor. Ne oldu 1 kelimeyi yanlış okuduk diye engelli mi olduk? Önce konuşmanızı düzeltin sonra gidin başkalarını eleştirin.
Dosya Ekleri
-
Screenshot_20250818_162755_Gallery.jpg27,1 KB · Görüntüleme: 13 -
Screenshot_20250818_162741_Gallery.jpg23,5 KB · Görüntüleme: 17 -
Screenshot_20250818_162735_Gallery.jpg53,2 KB · Görüntüleme: 13 -
Screenshot_20250818_162751_Gallery.jpg51,6 KB · Görüntüleme: 17 -
Screenshot_20250818_162748_Gallery.jpg90,4 KB · Görüntüleme: 12 -
Screenshot_20250818_162753_Gallery.jpg65,3 KB · Görüntüleme: 24 -
Screenshot_20250818_162731_Gallery.jpg121,2 KB · Görüntüleme: 23