Memo CX07 nasıldır?

keerrooosss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Hafta sonu yeni cihazım için almayı düşünüyorum memo CX07'yi yaz ayının gelmesiyle her cihaz çok ısınıyor bu soğutucu buz falan tutuyormuş ama farklı adaptörle kullanırsak olmuyormuş falan filan. Detaylı bilgi verir misiniz?

5 gün oldu falan ben alalı. Alınır reis. Scrim giriyorduk biz de. 13 cihaz aşırı ısınıyordu. Ben kılıfa takıp kullanıyorum. Buz falan tutuyor resimlerdeki gibi. Güzel cihaz, alınır.

Öyle gidip 800 900 vermeye gerek yok. Trendyol'da var, parmaklıkla birlikte 500 TL falan. Çoğu aynı işlevi görüyor ama alışması zor biraz. MagSafe'le yapışıyor, jiroskopu bozuyor bayağı.

5 gün oldu falan ben alalı. Alınır reis. Scrim giriyorduk biz de. 13 cihaz aşırı ısınıyordu. Ben kılıfa takıp kullanıyorum. Buz falan tutuyor resimlerdeki gibi. Güzel cihaz, alınır.

Öyle gidip 800 900 vermeye gerek yok. Trendyol'da var, parmaklıkla birlikte 500 TL falan. Çoğu aynı işlevi görüyor ama alışması zor biraz. MagSafe'le yapışıyor, jiroskopu bozuyor bayağı.

Tutacakla bağlarsak nasıl olur kanka jiroskop için ayrıca şu adaptör olayları falan nasıl olacak biri diyor 33 watt kullan biri 25 watt içinden çıkan kablo kullanılmayacakmış onu anladım bir tek.

Tutacakla bağlarsak nasıl olur kanka jiroskop için ayrıca şu adaptör olayları falan nasıl olacak biri diyor 33 watt kullan biri 25 watt içinden çıkan kablo kullanılmayacakmış onu anladım bir tek.
Normal kullan onu ben evde bulduğumu kullanıyorum bir problem olmuyor sadece kutudan çıkan kabloyu kullanma yeter tutacak hiç bilmiyorum magsafe kullanıyorum dediğim gibi

yeni cihazın ne olacak

Jiroskop bozulma olayı bende olmuş olabilir 250 de oynuyorum daha az jiroskop kullanıyorsan eğer bir problem olmaz belki.

Normal kullan onu ben evde bulduğumu kullanıyorum bir problem olmuyor sadece kutudan çıkan kabloyu kullanma yeter tutacak hiç bilmiyorum MagSafe kullanıyorum dediğim gibi.

Yeni cihazın ne olacak.

Jiroskop bozulma olayı bende olmuş olabilir 250 de oynuyorum daha az jiroskop kullanıyorsan eğer bir problem olmaz belki.

POCO X7 Pro olacak büyük ihtimalle.

Normal kullan onu ben evde bulduğumu kullanıyorum bir problem olmuyor sadece kutudan çıkan kabloyu kullanma yeter tutacak hiç bilmiyorum MagSafe kullanıyorum dediğim gibi.

Yeni cihazın ne olacak.

Kanka jiroskop sezon uzmanında kullanıyorum en rahat o oluyor 130 falan oda yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleme:
POCO X7 Pro olacak büyük ihtimalle.

Kanka jiroskop sezon uzmanında kullanıyorum en rahat o oluyor 130 falan oda yanlış hatırlamıyorsam.

Bende oradan almıştım daha önceden aldığımda 200 falandı şu an 250 de kullanıyorum çoğu ayarı değiştirdim özelleştirdim tek tek dene kendine en rahat hissettirenle oyna bazısı yüksekte oynar bazısı az da fark yokmuş gibi hissettirecek ama çok fark var.

Bende oradan almıştım daha önceden aldığımda 200 falandı şu an 250 de kullanıyorum çoğu ayarı değiştirdim özelleştirdim tek tek dene kendine en rahat hissettirenle oyna bazısı yüksekte oynar bazısı az da fark yokmuş gibi hissettirecek ama çok fark var.
Bende var hocam, 40w adaptör ile kullanıyorum. Çok oyun oynuyorsan kesinlikle alınır. İş yapıyor. Pubgde alev topu olan note 13 pro 30 derecede sabit tutuyor soğuk odada boşta buz tutuyor almanızı öneririm. Tek sıkıntısı adaptörü ısındırıyor 10w adaptörle kullandım bir kere adaptörden az kalsın duman çıkıyordu. Güçlü bir adaptör kullanmanızı öneririm.

Bende var hocam, 40W adaptör ile kullanıyorum. Çok oyun oynuyorsan kesinlikle alınır. İş yapıyor. PUBG'de alev topu olan Note 13 Pro 30 derecede sabit tutuyor soğuk odada boşta buz tutuyor almanızı öneririm. Tek sıkıntısı adaptörü ısındırıyor 10W adaptörle kullandım bir kere adaptörden az kalsın duman çıkıyordu. Güçlü bir adaptör kullanmanızı öneririm.

90W iş görür mü ya da 67W.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı