Çözüldü Memory.DMP nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LugeR1

Decapat
Windows klasörünün altında 16 GB boyutunda bir dosya var SSD de yer açmak için silsem bir sorun olur mu?

Ekran görüntüsü 2021-06-28 174231.png

Çözüm
Bellek dökümü dosyasıdır. Uzantısı DMP yani "dump"tır.

Çökme sırasında belleğin bir kısmını kopyasıdır. Sorunu analiz için yardımcı olabilirler.
Sistemdeki hataları bulmanıza yardım edebilirler. Ani kapanmalar veya mavi ekran aldıysanız o dosya o yüzden oluşmuş olabilir.
Sistemde genel bir sorun yok diyorsan silebilirsin.

Çökme sırasında belleğin bir kısmını kopyasıdır. Sorunu analiz için yardımcı olabilirler.
Sistemdeki hataları bulmanıza yardım edebilirler. Ani kapanmalar veya mavi ekran aldıysanız o dosya o yüzden oluşmuş olabilir.

Çözüm
Bellek dökümü kopyası.
Sanırsam daha önce PC çökmüş.

👍 👍 👍

Bellek dökümü kopyası.
Sanırsam daha önce PC çökmüş.

👍 👍 👍

Evet dün akşam mavi ekran aldım fakat hatanın ne olduğunu göremeden restart attı. Hatanın ne olduğunu öğrenmek için minidump dosyasına baktım fakat orası da boştu. Sistem hatası ayarlarım da bu şekildeydi

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-06-28 181151.png
    Ekran görüntüsü 2021-06-28 181151.png
    58,4 KB · Görüntüleme: 436
  • Ekran görüntüsü 2021-06-28 181217.png
    Ekran görüntüsü 2021-06-28 181217.png
    85,7 KB · Görüntüleme: 478
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dün akşam mavi ekran aldım fakat hatanın ne olduğunu göremeden restart attı. Hatanın ne olduğunu öğrenmek için minidump dosyasına baktım fakat orası da boştu. Sistem hatası ayarlarım da bu şekildeydi.

Bir şey olmaz diye düşünmekteyim rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı