O omer6534 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar ben buradaki sistemi topladım ama RAM'ler CL 16 2400 MHz. PC'yi 3 gün önce topladık memory_magment'di galiba hep mavi ekran veriyor yardım edin lütfen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2016
Arkadaşlar ben buradaki sistemi topladım ama RAM'ler CL 16 2400 MHz. PC'yi 3 gün önce topladık memory_magment'di galiba hep mavi ekran veriyor yardım edin lütfen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #2 Ramler uyumsuz geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Tribun34 Hectopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #3 Belleklerin frekans ya da voltaj uyumsuzluğu var hocam. Tek tek deneyin ve değiştirin bence Artı 0 Eksi