Memory panic stackshot succeeded hatası

Kurulum ekranında tüm diski silersen o bölümde doğal olarak çıkmaz.
Anlıyorum OCLP ile bir kere daha deneyeyim.
Benim PC de Core i3 4005U ve HD 4400 var hangisi destek yok, bildiğim kadarıyla işlemcinin ne olduğu önemli değil ama grafik kartı için aynı şey geçerli değil diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 4400 için Ventura desteği yok. Oclp ile çalışabilir sadece.

Tamamdır teşekkürler.
OCLP Windows sürümü var mı?

OCLP sonunda USB yükledim SIP yüzünden yüklenmiyormuş onu devre dışı bırakınca(zaten devre dışıydı nasıl devreye girdi merak konusu) USB yüklendi ardından OC menüsünde installer Ventura seçeneği geldi kendi EFI'ile deneyince aynı hatayı aldım ardında sizin siteden indirdiğim EFI'yi SMBIOS ayarı yapıp kayıt ettikten sonra yine Ventura ınstaller seçeneğine girdim yine aynı hata bir yerde yanlış mı yaptım?

Çok yeni bir SMBIOS girip dener misin?

MacBook Pro 16.4 girmiştim daya yenisi var mı bir bakayım.
16.3 giriliydi 16.4 girdim bir deneme yapayım.
İnanılmaz mabook Pro'nun en yeni SMBIOS girdim aynı bu hatayı verdi Config dosyasında grafik yaması olmamasına rağmen nasıl oluyor bu hatayı veriyor anlamadım.

@Recep Baltaş

Belki iş görürü diye ek bilgi edindim hatanın tam ismi: In Memory panic stackshot succeeded.
OCLP kendi EFI'imle açılmış macOS'da yükledim far eder mi bilmiyorum.

Selam.

Bu konuyla alaklı birkaç bilgi daha buldum ama doğruluğundan kesinlikle emin değilim.

Bir kişi daha böyle bir hata almış RAM değiştimek zorunda kalmış diye bir bilgi okudum ne derece doğru bilmiyorum, bu durum benim PC de şöyle bir bağlantısı var, ben macOS PC kurduğumda 4 GB RAM vardı sonradan bir 4 GB daha kendim ekledim sistem sorunsuz açıldı sistemde RAM gördüydü o zaman bu durum sonradan sorun çıkarma olasılığı var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı