MEMORY_MANAGEMENT (1a) mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Stargazer883

Hectopat
RAM
Corsair platium rgb 8 x 2 16gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
PNY cs2130 1tb nvme m2
Ekran kartı
Zotac GTX 1050TI OC
Anakart
Gigabyte auros b450 auros m
İşlemci
Amd ryzen r3 3100
Merhabalar. Mavi ekran hatası alıyorum, Drive'a dump dosyası yükledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba İyi günler, Attığınız Minidump dosyasını analiz ettim ve RAM'lerden dolayı hatayı aldığınızı öğrendim. BIOS Ayarlarınızı sıfırlamanızı ve RAM'lerinizi Test etmenizi istiyorum.

MODULE_NAME: hardware IMAGE_NAME: memory_corruption STACK_COMMAND: .cxr; .ecxr ; kb FAILURE_BUCKET_ID: MEMORY_CORRUPTION_ONE_BIT OS_VERSION: 10.0.19041.1 BUILDLAB_STR: vb_release OSPLATFORM_TYPE: x64 OSNAME: Windows 10

Tekrar Mavi ekran hatası alırsanız, Minidump dosyanız ile bize bildirmeniz yeterli olacaktır.

Memtest86 XMP açık ve kapalı 4 saatlik 2 kere test yaptım ve hiçbir sorun bulmadı. Son çare buraya yazdım. Sanırım anakart RAM'leri desteklemiyor manuel olarak 1.35v, 1.40v, 1.45v bile mavi ekran alıyorum.

Memtest86 XMP açık ve kapalı 4 saatlik 2 kere test yaptım ve hiçbir sorun bulmadı. Son çare buraya yazdım. Sanırım anakart RAM'leri desteklemiyor manuel olarak 1.35v, 1.40v, 1.45v bile mavi ekran alıyorum.

Tekrar mavi ekran aldıysanız Minidump dosyasını paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…