Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Corsair Vengeance LPX 8 GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16, Kingston Beast 8 GB DDR4 3200MT/s CL16 ikisi de 3000 MHz de çalışıyor
Ekran kartı
RX580 8GB
Anakart
Gigabyte GA-A320M-H AMD A320
İşlemci
RYZEN 3 3100
Merhaba, bilgisayarım uzun zamandır bende ama son birkaç haftadır acayip mavi ekran yiyorum. Mavi ekran hatasında MEMORY_MANAGEMENT yazıyor bilenler bir yardım edebilir mi acaba?
MEMORY_MANAGEMENT (1a)
# Any other values for parameter 1 must be individually examined.
Arguments:
Arg1: 0000000000041790, A page table page has been corrupted. On a 64 Bit OS, parameter 2
Contains the address of the PFN for the corrupted page table page.
On a 32 Bit OS, parameter 2 contains a pointer to the number of used.
PTEs, and parameter 3 contains the number of used PTEs.
Arg2: FFFF930002296560.
Arg3: 0000000000000000.
Arg4: 0000000000000001.
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...
www.technopat.net
{Eğer Google Drive ile paylaşacaksanız herkese açık şekilde paylaşın.}
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...
www.technopat.net
{Eğer Google Drive ile paylaşacaksanız herkese açık şekilde paylaşın.}
@efearda013, böyle direk klasörü kısayol atarsanız nasıl açayım ben? İnternet kafeden kısayolla oyun çekmek gibi. Minidump klasöründeki dosyaları seçip kopyalayın ve DMP uzantılı dosyaları masaüstündeki yeni klasöre atın öyle yükleyin Drive'a.
@efearda013, böyle direk klasörü kısayol atarsanız nasıl açayım ben? İnternet kafeden kısayolla oyun çekmek gibi. Minidump klasöründeki dosyaları seçip kopyalayın ve DMP uzantılı dosyaları masaüstündeki yeni klasöre atın öyle yükleyin Drive'a.
Farklı bellekler kullanıyorsun, muhtemelen bir arada stabil çalışmıyorlar. Bu programda aşağıdan sırayla bellekleri seçip ekran görüntüsü paylaşırsan bir bakayım.
Farklı bellekler kullanıyorsun, muhtemelen bir arada stabil çalışmıyorlar. Bu programda aşağıdan sırayla bellekleri seçip ekran görüntüsü paylaşırsan bir bakayım.
RAM testi yapın MemTest86 ile. Sonra da sonucu atın. HTML dosyası oluşacaktır rapor şeklinde flash bellekte MemTest işlemi bittikten sonra. Onu atabilirsiniz veya işlem sonunda PASS veya FAIL yazar, onun fotoğrafını atabilirsiniz. Bu arada MemTest işlemini RAM'leri teker teker takıp yapabilirsiniz isteğe bağlı. 2 RAM'e de ayrı ayrı test yapabilirsiniz yani.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
İşlemlerden sonra dönüş yapın.
Hata kodlarını da başkalarına yardımcı olmasına yardımcı olması vesilesiyle bırakıyorum.
RAM testi yapın MemTest86 ile. Sonra da sonucu atın. HTML dosyası oluşacaktır rapor şeklinde flash bellekte MemTest işlemi bittikten sonra. Onu atabilirsiniz veya işlem sonunda PASS veya FAIL yazar, onun fotoğrafını atabilirsiniz. Bu arada MemTest işlemini RAM'leri teker teker takıp yapabilirsiniz isteğe bağlı. 2 RAM'e de ayrı ayrı test yapabilirsiniz yani.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
İşlemlerden sonra dönüş yapın.
Hata kodlarını da başkalarına yardımcı olmasına yardımcı olması vesilesiyle bırakıyorum.
Memtest86 yı yaptım ama html dosyası flash dan dolayı sanırım yüklenmedi ama bi kaç tane resim var html aşırı önemli ise yeni bi flash bellek alıp tekrar test edebilirim