X xtalhax Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/1G5w0zdy4MamPO6ytYmkJBONS7jKBMx46?usp=drive_link Hepsine MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor ben anlamıyorum, sebebi ne? RAM'lerden kaynaklıysa nasıl düzeltirim? Memtest86 yaptım 1 ay önce hiçbir şey bulamadı yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Hepsine MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor ben anlamıyorum, sebebi ne? RAM'lerden kaynaklıysa nasıl düzeltirim? Memtest86 yaptım 1 ay önce hiçbir şey bulamadı yardımcı olursanız sevinirim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 BIOS güncelle. Birde RAM değerlerini kurcaladın mı ? DOCP açık ise'de kapat. Disk testleri yapıp sonuçları yolla. Artı 0 Eksi
BIOS güncelle. Birde RAM değerlerini kurcaladın mı ? DOCP açık ise'de kapat. Disk testleri yapıp sonuçları yolla.