Diagnostic çalıştırırken yine en başa döndük disk read error occurred yazıyor. Herşey için teşekkür ederim, öğlen kalkınca tekrar deneyeceğim ve bir gelişme olursa size haber vereceğim...
Hocam size tavsiyem gerekli dosyaları yedekleyin ve format atın. SYS dosyalarınız eksik CMD komutlarını da gerçekleştiremiyorsunuz. Bu linkten USB yazarak Windows 10 kurun sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimal. Canınızı sıkmayın. Böyle sorunlar olur. İsterseniz yarın yapın geç oldu saat.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Hocam size tavsiyem gerekli dosyaları yedekleyin ve format atın. SYS dosyalarınız eksik CMD komutlarını da gerçekleştiremiyorsunuz. Bu linkten USB yazarak Windows 10 kurun sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimal. Canınızı sıkmayın. Böyle sorunlar olur. İsterseniz yarın yapın geç oldu saat.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Estağfurlah ne yorması ufacık iyliğim dokundu ise ne mutlu bana. Rehber hazırlıyordum size de cevap verdim şimdi kapatıp bende uyayacağım. Uyku rejiminizi bozmayın hocam. Sizde uyuyun. İyi geceler dilerim. Allah'a emanet olun.
Buradan BIOS'unu güncelle, nasıl yapıldığını bilmiyorsan bu videoya göz at.
Yapmadıysan kesinlikle Windows Update güncellemelerini yap, geçmediysen 2004 sürümüne geç.