- Makaleler
- 9
Burada herhangi bir sorun yok sadece yüklenme var o yüzdeler yüklenme oranı.
Diagnostic çalıştırırken yine en başa döndük disk read error occurred yazıyor. Herşey için teşekkür ederim, öğlen kalkınca tekrar deneyeceğim ve bir gelişme olursa size haber vereceğim...Eki Görüntüle 661146
Şimdi böyle bir sıkıntı var Memory Diagnostic'i deneyeceğim
Yüzdelerin altında windows bu operasyonu yapamıyor diyor ve duruyor
www.technopat.net
Yaz başından beri 3-4 format attım ama kaçışım yokmuş hahaha herşey için teşekkür ederim sizi de boşuna yordukHocam size tavsiyem gerekli dosyaları yedekleyin ve format atın. SYS dosyalarınız eksik CMD komutlarını da gerçekleştiremiyorsunuz. Bu linkten USB yazarak Windows 10 kurun sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimal. Canınızı sıkmayın. Böyle sorunlar olur. İsterseniz yarın yapın geç oldu saat.
![]()
UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarlawww.technopat.net
Şuan 0xc00000e9 hatası verdi. Bilgisayar açılmıyor. BIOS’u formattan önce mi güncellememi önerirsiniz yoksa sonra mı?BIOS güncel değil güncelleyin. Güncelledikten sonra BIOS default yapıp kaydedin.
Bilgisayar açılıyorsa HDsentinel ile disk sağlıklarını, HDtune ile de error scan yapıp sonuçlarını paylaşın.
Bu klasör içini sil:
C:\ProgramData\LGHUB
Vanguard kaldır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.