Çözüldü MEMORY_MANAGEMENT hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Umut58205

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i5-2400 CPU 3.10GHz - 3.40 GHz.
Ekran kartı: Radeon RX 560 series (XFX)
RAM: 8 GB DDR3 1333MHz.
Anakart: Gigabyte H61M-S1 rev 3.0
İşletim sistemi: Windows 10 x64.

2 gündür mavi ekran hatası alıyorum, hata açıklamasında MEMORY_MANAGEMENT yazıyor.

Çözüm
HD Tune 5.75 ile sistemdeki disklerin "Health" kısmını SS atın.
SSD için Hard Disk Sentinel kullanabilirsiniz.

Ne olur ne olmaz bellekleri de test edin.

Ses sürücülerinizi de güncelleyin.

Ekran kartınızın sürücüsü kaldırıp kurun.

BIOS güncelleyin.
HD Tune 5.75 ile sistemdeki disklerin "Health" kısmını SS atın.
SSD için Hard Disk Sentinel kullanabilirsiniz.

Ne olur ne olmaz bellekleri de test edin.

Ses sürücülerinizi de güncelleyin.

Ekran kartınızın sürücüsü kaldırıp kurun.

BIOS güncelleyin.

Çözüm

Bilgisayarım tekrar reset attı ama bu sefer göremedim ama MEMORY_MANAGEMENT değildi olay görüntüleyicinsen bakıyorum reset attığı saat hata vermiş bir sürü hepsi de ayni atapi kaynak diyor açıklaması: Sürücü, \Device\Ide\IdePort0 üzerinde bir denetleyici hatası belirledi.
Disk healt bölümü.

Dosya Ekleri

• Hata.png
    80,4 KB · Görüntüleme: 49
  • Disk saglık.png
    158,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
"atapi"nin disk ile alakalı olduğunu hatırlıyorum. Sağlık kısmı da iyi görünmüyor.

HD Tune ile disklerinize test yapın. "Quick scan" kapalı olacak şekilde bir tarama yapacaksınız. "Eror scan" sekmesinden bad sector kısmından.

Tarama bitince SMART kısmını tekrar paylaşın.

Şu anda onu yapıyorum 3 tane hata çıktı şu anlık daha devam ediyor test.
Uygulama kapandı yeniden açtım yapıyor tekrar SSdeki gibi yapıyorum doğrudur inşallah.

Dosya Ekleri

• disk.png
    66,5 KB · Görüntüleme: 52
Test bitince tekrar Smart değerlerini atın lütfen. Sorun disk kaynaklı gibi. Dediğim bellek testini yaptınız mı?

Şu an bellek testini yapmadım disk test yapıyor diye anladıgım kadarıyla o program bilgisayarı yeniden başlatıp yapıyor ya da farklı şekildeydi galiba bir yerde görmüştüm.

Bellek testine gerek duymayabiliriz. Açıkça disklerde sorun var. Yine de müsait bir zamanda bellek testi yapınız.

Disk testi sırasında mı yeniden başlıyor? Test yapamıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…