Çözüldü MEMORY_MANAGEMENT hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Umut58205

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i5-2400 CPU 3.10GHz - 3.40 GHz.
Ekran kartı: Radeon RX 560 series (XFX)
RAM: 8 GB DDR3 1333MHz.
Anakart: Gigabyte H61M-S1 rev 3.0
İşletim sistemi: Windows 10 x64.

2 gündür mavi ekran hatası alıyorum, hata açıklamasında MEMORY_MANAGEMENT yazıyor.

Çözüm
HD Tune 5.75 ile sistemdeki disklerin "Health" kısmını SS atın.
SSD için Hard Disk Sentinel kullanabilirsiniz.

Ne olur ne olmaz bellekleri de test edin.

Ses sürücülerinizi de güncelleyin.

Ekran kartınızın sürücüsü kaldırıp kurun.

BIOS güncelleyin.
Anladım, disk testi bitince yazarsanız o halde. :)

Yazarım beşe çıktı bu arada hata sayısı.
Merhaba test bitti şu anda 5 hata bulundu.
Bu arada 13:36 olay görüntüleyicisinde 9.311 olay sayısı var iken şimdi şu an da 17.005 olay sayısı var yani bu kadar kısa sürede bu kadar artması normal değil herhalde hepside atapi.

Dosya Ekleri

• disk 2.png
    disk 2.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 37
  • olay.png
    olay.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Disk veri iletiminde arıza var demeye çalışıyor.

Peki reset atması ondan olabilir mi 2 gündür var bu sorun.
Disk veri iletiminde arıza var demeye çalışıyor.
Discord'unuz varsa verebilir misiniz Windows bellek tanılama işlemi yaptım hiçbir sorun bulmadı bu arada sabotaj oynuyorum ben ekran kartı VRAM 4 GB Ultra ayarlarda 3.9GB VRAM tüketiyor yaklaşık %65-%79 arası RAM tüketimi oluyor ekran kartı VRAM 3.9GB kullandığı için olabilir mi ama bence ondan değildir ilk kurduğumdan beri oynuyorum Ultra'da öyle hiçbir sorun yoktu sadece HDD %100 kullandığı için ilk açılışta birkaç dakika donuyordu sonra düzeliyordu benim düşüncem HDD gümledi.

Windows bellek tanılama test sonucu: The Windows Memory Diagnostic tested the computer's memory and detected no errors

Dosya Ekleri

• windows bellek tanılama test.png
    windows bellek tanılama test.png
    87,3 KB · Görüntüleme: 42
HDD gümlemiş zaten. Başka bir diske Windows kurun. Sorun yüksek ihtimalle düzelecektir. Düzelmese bile bu HDD'den kurtulmanız iyi olabilir.

Bellek testini attığım linkten yapsaydınız daha iyi olurdu. Bu Windows'un testinden anlamıyorum.

Artı -1 Eksi
HDD gümlemiş zaten. Başka bir diske Windows kurun. Sorun yüksek ihtimalle düzelecektir. Düzelmese bile bu HDD'den kurtulmanız iyi olabilir.

Bellek testini attığım linkten yapsaydınız daha iyi olurdu. Bu Windows'un testinden anlamıyorum.

Merhaba aga dün Windows 10'un bellek tanılama sistemini çalıştırdım HDD hâlâ atapi hatası vermeye devam ediyor ama sabah 9.40'dan beri mavi ekran yemedi tam yük altında kullanıyorum sistemi mavi ekran yemedi ama HDD'yi yine de değiştireceğim gümlemiş iyice fazla zorlamaya gerek yok. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim mavi ekran yersem atarım tekrar dump dosyasını. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı