MEMORY_MANAGEMENT hatası

Bir garip yolcu

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda iken birden bu hatayı aldım PC mavi ekran yedi. Sorunun neyin kaynaklandırdığını bilemiyorum DMP dosyası ile herhalde sorun ögreniliyormuş fakat ben anlamıyorum. Dosyaları anlayanlar yardımcı olursa sevinirim. Tecnopat - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek 16 GB RAM modülü kullanıyormuşsun DDR4_1 slotunda takılı olarak. Anakartının kılavuzunda da tek RAM kullanıyorsan diğer slota takmanı önermişler. O yüzden bu RAM sorunu donanımsal değil de yanlış slotta kullanıyor oluşundan kaynaklanıyor.

Eki Görüntüle 2039793

Konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat aynı RAM'den bulamadım sıfır olsun diye 3600MHz'lik olanından aldım fakat benim eski 3200MHz'lik miş sonradan fark ettim dedim normal stok hali ile ikisi de 2666 MHz de düşük frekansda sorunsuz çalışır dedim ve asetocorsa oynuyordum sonra bir güncelleme geldi oyuna güncelleme yaptım oyuna girdim hata vermeye falan başladı sonra mavi ekran yedim minidump dosyasına falan baktım Realtek driveri mı güncelledim mavi ekran yeme de olsa süre olarak uzadı daha az yiyordum sonra yine yiyince ona da baktım ekran kartı driver ı nı güncelledim yok sonra temi kurulum format attım Windows 10 yine aynı geri Windows 11'e temiz kurulum yaparak geri geçtim yine mavi ekran yiyordum stres testi yaptım AIDA64 ile RAM de hata var uyarı ile test sonlandı Memtest yaptım eski RAM'im arızalı gözüküyor önceden böyle yapmazdı niye böyle oldu. Bir ara evet mavi ekran yiyordum bu sorunu slot değiştirerek hallolmuştu ama şu an yine aynı XMP kapalı da açık da test ettim slot da değiştirdim girişlerini silgi ile silipde denedim yok. Yeni RAM hata vermiyor hata verince zaten testi kappatım.

Dosya Ekleri

• IMG_2445.jpeg
    IMG_2445.jpeg
    226,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_2444.jpeg
    IMG_2444.jpeg
    246,3 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2443.jpeg
    IMG_2443.jpeg
    293,6 KB · Görüntüleme: 11

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler