"MEMORY_MANAGEMENT" hatası

Krosez

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar HDD ve RAM'imde sorun yok. Bilgisayarcıya götürmüştüm ikisinde de sorun yok dedi. Kendim evde de bakmıştım sorun yok dedi. Sanal belleği kapa aç yapmama rağmen bazen 2 2 buçuk saat bazen 5 saat sonra gidiyor bazen 5 dk da 2 kere yani bunu nasıl çözeceğim? 15 gündür bu çözümü arıyorum yok bulamadım yani.
Buna baktım olmadı.

Son düzenleme:
PDF indirip Türkçeye çevirin. Görsel paylaşamıyorum. Aynen şöyle yazıyor; bios_update.pdf

PDF indirip Türkçeye çevirin. Görsel paylaşamıyorum. Aynen şöyle yazıyor; bios_update. PDF.

BIOS Update'i birazdan yapacağım fakat aklımda bir soru var eğer PC donarsa BIOS updatelerken ne olacak.

PDF indirip Türkçeye çevirin. Görsel paylaşamıyorum. Aynen şöyle yazıyor; bios_update. PDF.

Site tam yüklenmemiş bir şey yazdım kusura bakmayın hocam :D

Doğru BIOS'u yüklüyorsanız neden donsun?

Hocam kusurabakmazsanız bir şey soracağım burada ki işlemleri anladım fakat oraya nasıl gireceğimi tam anlamadım cevirdim orada da yazmıyor acaba bootdan mı giriyor çoğu YT videosunda Advanced'dan giriyorlar benim Advanced biraz garip.
1731764354287.png

1731764345600.png

Son düzenleme:
Gerek yok BIOS'a girmeye. F12 sizi direkt BIOS güncellemeye götürecek. Orada USB belleği ve içindeki dosyayı seçin o kadar.

Hocam dediğinizi az önce aynısını yaptım fakat biraz kısa sürdü 2 3 dk falan ama her şey sorunsuz oldu sonra yes veya no vardı yes e tıkladım PC kendini kapattı şu an her şey normal gibi.

@turko35408 çok teşekkür ederim sorunum çözüldü.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı