Çözüldü MEMORY_MANAGEMENT Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

therock

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. 2 günde 2 kere mavi ekran aldım daha önce hiç almamıştım. Bu iki gün içinde dizüstü bilgisayarımda herhangi bir güncelleme yapılmadı ya da ek bir kurulum gerçekleştirmedim. Bu durum beni çok şaşırttı. Bilgisayarımda olan tek değişiklik pazartesi günü aldığım şarj aleti. Kendi şarj aleti bozuldu ve makine kapandı bende şarj aleti aldım alet orijinal değildir ancak Volt ve amper orijinal şarj aletindeki gibidir birebir aynısı. Bu bir sorun yapar mı? Minidump dosyalarınıda ekledim. Teşekkürler.
Mini dump dosyaları

Çözüm

Disk kaynaklı mavi ekranlar alıyorsunuz.

@Assecreed incelemeyi gerçekten iyi biliyorsun.

@therock Assecreed'in istediği testleri paylaşın. HD sentinel ve HD Tune testlerini paylaşınız.

Bu bilgiler için çok sağ olun. Ancak bilgisayarımda sadece şarj aletinin değiştiğini söylemiştim. Dün bu başlığı açtıktan sonra iade ettim ve yenisini aldım tüm gece açık bıraktım bilgisayarı. Şu zamana kadar hiçbir hata almadım bakalım bugun de hata almazsam sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşüneceğim her ne kadar doğru olur bilemem ama tek değişiklik buydu.

Disk kaynaklı mavi ekranlar alıyorsunuz.

@Assecreed incelemeyi gerçekten iyi biliyorsun.

@therock Assecreed'in istediği testleri paylaşın. HD sentinel ve HD Tune testlerini paylaşınız.

Bu bilgiler için çok sağ olun. Ancak bilgisayarımda sadece şarj aletinin değiştiğini söylemiştim. Dün bu başlığı açtıktan sonra iade ettim ve yenisini aldım tüm gece açık bıraktım bilgisayarı. Şu zamana kadar hiçbir hata almadım bakalım bugun de hata almazsam sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşüneceğim her ne kadar doğru olur bilemem ama tek değişiklik buydu.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…