MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Henderson

Hectopat
Selamlar, bilgisayarımda son haftalarda ekran kartımı ya da sistemimi yoracak bir oyun oynadığımda kasamın içinden bir ses geliyor bir şey açılıp kapanıyor sesi gibi bir şey geliyor bu sesler gelirken oyunda da çok fena drop yiyorum ve kasma yaşıyorum 1-2 dakika sürerse eğer bu ses ve droplar mavi ekranda "MEMORY_MANAGEMENT" hatası ile karşılaşıyorum. Hardiskimden ya da PSU'dan şüpheleniyorum. Ayrıca ara sıra bu oyunlarda çökmüyor oynayabiliyorum ama çoğunlukla yukarıdaki gibi oluyor.

Sistem;

RX 550 4 GB ASUS ekran kartı.
i5 2400 3.1 işlemci.
8 GB DDR3 RAM bellek.
500 GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dump dosyası paylaşın lütfen.

XMP açıksa kapatıp sonrasında Memtest86 testi uygulayıp sonuçları paylaşır mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak HD Tune 5.75 indirip disklerinizin Health sekmesinin ekran alıntısını paylaşmayı unutmayın.

Dump dosyası paylaşın lütfen.

Memtest86 testi yapınız. Sonuçlarını paylaşınız.

Diskine HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yapın ve "health" sekmesini paylaşın.

HD Sentinel yazılımı ile "Genel Bakış" sekmesini ve SMART verilerini paylaşın.

Riot Vanguard kaldır.

AMD ekran kartı sürücüsünü güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım etmeye çalışırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı