Çözüldü MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

TedeX

Hectopat
Minidump dosyam: Google Drive

Monster Abra A7 v11.1 kullanıyorum. i7-9750H işlemci, GTX1650 ekran kartına sahip. Ek monitör kullanıyorum, hatayla alakalı bir şey olabilir mi bir fikrim yok ama yine de belirteyim. Dün gece ve az önce bilgisayarı kapatırken aynı mavi ekran hatasını aldım. İkisi de bilgisayarı kapat tuşuna bastığım anda oldu.

Çözüm
Anladım, moderatör kaynaklı karışıklık olmuş. Önce NVIDIA sonra da Intel kartınızın sürücüsünü kurun.
Acaba bizlerle yanlış dosyaları mı paylaştınız?
Çünkü konu başlığındaki hata RAM arızası demektir, ama dosyalarda ekran kartı sürücüsünün hata verdiği görülmekte.
Norton Antivirüs kaldırın.
Samsung Magician yazılımı kaldırın.

Hocam açıkçası ben de düşünmedim değil. Bir kere birinin sadece "trol" amaçlı başkasının bilgisayarına ait dosya attığına şahit olmuştum.
Hem de analiz ettiğim konuda.

Başlık : Windows 10 CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

Dump dosyası : MACHINE CHECK EXCEPTION (Önceden mağdur oldugum bir mavi ekrandır undervolt çok fazla olunca veriyordu bunu)

Acaba bizlerle yanlış dosyaları mı paylaştınız?
Çünkü konu başlığındaki hata RAM arızası demektir, ama dosyalarda ekran kartı sürücüsünün hata verdiği görülmekte.
Norton Antivirüs kaldırın.
Samsung Magician yazılımı kaldırın.
Aldığım hata Video Memory Management Internal olaraktı, öyle hatırlıyorum en azından ama başlığı moderatörler onaylarken düzenlemiş sanırsam ben böyle yazmamıştım. Dump dosyalarında hata adı farklı olarak mı gözüküyor acaba? Dün akşam tekrar yaşadım ama dump dosyası kaydedilmemiş bu sefer bunu ben de anlamadım. DDU ile ekran kartı driverlerını silip son versiyonu tekrar yükledim ama bu işlemi sadece Nvidia için yaptım Intel ekran kartı için de yapmam gerekir mi?

Norton Antivirüs programım orijinal lisanslı 6-7 aydır kullanıyorum açıkçası onun sebep olduğunu düşünmüyorum, Samsung Magicianı kaldırdım. Eğer tekrar yaşarsam bilgilendiririm sizi, çok sık olmuyor anlayacağınız üzere 1 hafta sonra yazdım ama ara sıra sadece bilgisayarı kapatırken oluyor dediğim gibi.

Son düzenleme:
Anladım, moderatör kaynaklı karışıklık olmuş. Önce NVIDIA sonra da Intel kartınızın sürücüsünü kurun.

Intel ekran kartı adımı sormuştum ama buldum ve yükledim.
Intel ekran kartının driverını DDU ile silip yükleyince sorun çözüldü sanırsam. 11 gündür bir hata yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı