MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Rykerbeast

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 Ryzen 7 6800H Rtx 3060
RAM
4GB DDR3
SSD veya HDD modeli
SeaGate 500GB HDD
Ekran kartı
AMD ATI Radeon HD 3650
İşlemci
i3-3220
Sabah video izlerken PC mavi ekran verdi MEMORY_MANAGEMENT yazıyordu ekranda. Sonra açıldı disk düzeltiliyor dedi bir sure sonra siyah ekran verdi bir sure bekledim fakat hiçbir değişiklik olmadı. Ben de dışarıda isim olduğu için PC'yi kapattım. Daha sonra açtığımda ise aşağıda gördüğünüz ekran geldi önce BIOS pili bitti sandım elimde sıfır pil vardı bende değiştirdim fakat hiçbir işe yaramadı ne yapamam lazım parça mı değişmesi lazım? Yoksa kendim yapabileceğim bir sorun mu bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.

IMG_20220530_172803.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskiniz arızalanmış olabilir. Dilerseniz diskinizin sağlığını kontrol edin. Ek olarak BIOS ayarlarınızda bahsedilen CSM desteğini açmayı deneyebilirsiniz ama düşüncem disk arızasından yana.

Diskiniz arızalanmış olabilir. Dilerseniz diskinizin sağlığını kontrol edin. Ek olarak BIOS ayarlarınızda bahsedilen CSM desteğini açmayı deneyebilirsiniz ama düşüncem disk arızasından yana.

Şu an kullandığım diskten önceki diskin de bozulmuştu ve bozulduğunda çıkan sesler PC'yi açtığımda çıkıyor. Daha alalı 1 sene bile olmadı diski.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı