MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Edirne
Daha fazla  
RAM
2x8 3000 MHz CL 16
SSD veya HDD modeli
NP300 480 GB
Ekran kartı
RX6700 10GB
Anakart
B450M Gaming Gigabyte
İşlemci
r5 5600
Son zamanlarda her gece 1 kere mavi ekran hatası yemeye başladım. MEMORY_MANAGEMENT hatası diyor ama daha detayından emin değilim. Bu arada RAM'lerimi 3600 MHz CL18 overclocklu kullanıyorum, yaklaşık 3 aydır yaptığım zaman Memtest yapmıştım sorunsuz geçmişti. Ondan olacağını zanletmiyorum ama yine de belirtmek istedim.

Overclock'u geri almayı denedin mi? Geri alman gerekebilir. Ayrıca bu rehberi uygulayabilirsin.

Overclock'u geri almayı denedin mi? Geri alman gerekebilir. Ayrıca bu rehberi uygulayabilirsin.

Denemedim çünkü ondan olacağını düşünmüyorum 3 aydır kullanıyorum o zaman sorun yaşamamıştım ayrıca format yeni atım sisteme.

Bana bu sorunun neden kaynaklı olduğunu söyleyecek adam gibi biri lazım minidump analizinden anlayan.

Son düzenleme:
Denemedim çünkü ondan olacağını düşünmüyorum 3 aydır kullanıyorum o zaman sorun yaşamamıştım ayrıca format yeni atım sisteme.

Bana bu sorunun neden kaynaklı olduğunu söyleyecek adam gibi biri lazım minidump analizinden anlayan.
Mavi ekran sorunu ortaya çıkmasına yakın vakitlerde kurduğun yazılım, program gibi şeyler varsa kaldırmayı dener misin?

Vallahi PC'ye yeni format attım ondan önceside vardı bu sorun yani donanımsal olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Belleklerin uç kısmını silgi veya alkollü kulak çöpüyle temizleyebilirsin. Alkolü çok az damlatmalısın. Ayrıca windows'un kendi bellek tanılama aracı var istersen bir de onunla tarama yaptır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı