ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Valorant Riot menüsünden Valorant'a oyna deyince bu ekran geliyor anında, sık yaşamıyorum ama 3-4 haftada 3 kez yaşandı anlamadım, olay ne? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Arkadaşlar Valorant Riot menüsünden Valorant'a oyna deyince bu ekran geliyor anında, sık yaşamıyorum ama 3-4 haftada 3 kez yaşandı anlamadım, olay ne?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 5 Ocak 2025 #2 RAM'de bir sikinti var. XMP aciksa kapatmayi dener misiniz BIOS ayarlarindan. Artı 0 Eksi
KS KS ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 SSDKullaniyorum dedi: RAM'de bir sikinti var. XMP aciksa kapatmayi dener misiniz BIOS ayarlarindan. Genişletmek için tıkla... brave ile alakalı glb Artı 0 Eksi
SSDKullaniyorum dedi: RAM'de bir sikinti var. XMP aciksa kapatmayi dener misiniz BIOS ayarlarindan. Genişletmek için tıkla... brave ile alakalı glb
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.608 5 Ocak 2025 #4 ReXa42 dedi: brave ile alakalı glb Genişletmek için tıkla... Daha simdi aynisini yasadim mavi ekran %0 da ilerlemiyor da sizde bilgisayari kapatip acmali miyim ? Artı 0 Eksi
ReXa42 dedi: brave ile alakalı glb Genişletmek için tıkla... Daha simdi aynisini yasadim mavi ekran %0 da ilerlemiyor da sizde bilgisayari kapatip acmali miyim ?
KS KS ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 01Asmodeus dedi: Daha simdi aynisini yasadim mavi ekran %0 da ilerlemiyor da sizde bilgisayari kapatip acmali miyim ? Genişletmek için tıkla... ben öyle yaptım hocam pc yi kapadım açtım ama fişini çektim direk yoksa ilerleme kaydetmiyor Artı 0 Eksi
01Asmodeus dedi: Daha simdi aynisini yasadim mavi ekran %0 da ilerlemiyor da sizde bilgisayari kapatip acmali miyim ? Genişletmek için tıkla... ben öyle yaptım hocam pc yi kapadım açtım ama fişini çektim direk yoksa ilerleme kaydetmiyor