MEMORY_MANEGEMENT mavi ekran hatası

101320-13937-01.dmp arkadaşlar Minidump dosyası indir deyip ulaşabilirsiniz.

RAM'leri yeni aldım, eski RAM'de mavi ekran yemiyordum ya da anakartım, SSD mi arızalı bilmiyorum. Memtest ile taradım hem beraber hem ayrı olarak hata çıkmadı, 8x2 RAM'ler. Dosyadan bakabilir misiniz, ekran kartımdan olma ihtimali var mı? Eğer RAM'in arızalı derseniz garantiye gönderirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri verin onlar test etsin bir de. Sadece Memtest değil aynı zamanda sisteme takıp normal olarak da kullanırlar, hata verince de durumu anlarlar.

HD Tune ile (quick scan ayarı kapalı halde) hata taraması.
HD Sentinel ile de sağlık testi.
Bu testleri yapın o halde. Ek olarak OC'u da kaldırın. Mademki bellekler garantiye gidemiyor, biz de diğer şüphelileri eleyelim.

@Bora Dere hocam RAM'leri garantiye verdim pazartesi ellerinde olur pazartesi teknik servisi arayıp konuşcam. Ekran kartımın ocuyla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü eski RAM takılıyken böyle bir sorun yoktu ortada. Yeni RAM'ları aldım 6-7 gün sonra mavi ekran vermeye başladı 2 kez.
SSD HDD den şüpheleniyorum ama bellek hatası sorunu gibi

Bunları zaten başta da söylemiştin. Garantiye gönderemeyecek gibi konuştuğun için öyle söylemiştim ben. Bahsettiğim testleri yap. Ayrıca bir sorun hakkında birden fazla konu açma.

@Bora Dere biri de benimle aynı sorunu yaşamış yeni RAM almış hala sorunu devam ediyormuş. Ben PSU yeni aldım anakart yeni aldım. Acaba benim sorunumun RAM'den olmama ihtimali yüzde kaç? Eski kullanmış olduğum RAM'de mavi ekran yoktu tekrar dile getireyim.

RAM değişiminden sonra mavi ekran alıyorsunuz, hata dökümünde sorun RAM'lerden görünüyor. Sorunun RAM'lerde olduğuna oldukça eminim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı