Memtest86 açılmıyor

Daha fazla  
Memtest86'yı USB belleğe yazdım fakat verfying dmo pool data kısmında kaldım I, açılmıyor. Bu normal mi?

Belleğe yazmadan önce karşıma bir uyarı geldi yoksay, iptal ve devam et seçenekleri vardı. Bende devam et seçeneğine tıkladım, ardından yazma işlemini tamamladı. 202MB yer kapladı. Acaba düzgün yazmamış olabilir mi?
Yazarken çıkan sorun bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_25.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Safe Boot açıksa kapatın.

Buradaki yazılım ile belleklerinizi test edebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Nasıl kapatabilirim Safe Boot'u?

Diski doğru seçtiğinize emin misiniz? USB'yi tekrar bicimlendirmeyi deneyebilirsiniz. Aklıma pek bir şey gelmiyor.

Buradaki mesajdaki deneni yapın.

Diski doğru seçtiğinize emin misiniz? USB'yi tekrar bicimlendirmeyi deneyebilirsiniz. Aklıma pek bir şey gelmiyor.
FAT32 olarak biçimlendirdim fakat sorun yine aynı, teşekkürler. Bu arada rehberinize baktım. Şimdi 4GB RAM var, 4096 yazmak daha doğru olmaz mı 2048 yazmak yerine?

Bir deneyin. Sistem kilitlenebilir ama RAM'in hepsi kullanılacağı için. Sorun olursa 2048 ile denersiniz.

Üstteki mesajımı da düzenledim. Orada dediğimi deneyebilirsin.

Bir deneyin. Sistem kilitlenebilir ama RAM'in hepsi kullanılacağı için. Sorun olursa 2048 ile denersiniz.

Üstteki mesajımı da düzenledim. Orada dediğimi deneyebilirsin.
Diski yazarken çıkan sorunu hallettim fakat bilgisayarı USB,'den başlayınca hala DMI Pool Data kısmında kalıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…