Memtest86 açılmıyor

Daha fazla  
Memtest86'yı USB belleğe yazdım fakat verfying dmo pool data kısmında kaldım I, açılmıyor. Bu normal mi?

Belleğe yazmadan önce karşıma bir uyarı geldi yoksay, iptal ve devam et seçenekleri vardı. Bende devam et seçeneğine tıkladım, ardından yazma işlemini tamamladı. 202MB yer kapladı. Acaba düzgün yazmamış olabilir mi?
Yazarken çıkan sorun bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_25.png
    Screenshot_25.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun büyük ihtimal Memtest86'da çünkü yazdıktan sonra USB'ye giriyorum iki dosya yazmış oluyor.
Maalesef böyle bir seçenek yok bende.
Safe Boot açıksa kapatın.

Buradaki yazılım ile belleklerinizi test edebilirsiniz.
Buradaki yazılımı kullandım ve RAM seçeneğine 2048 girdim, %15 falan olduğu anda bilgisayar mavi ekran vermeden kendini kapattı. Bilgisayar yeniden başlatıldığı sırada SSD'yi okumadı. SATA kablolarını biraz oynattım ve yeniden bilgisayarı çalıştırınca SSD'yi okudu. Bu sorunu tam tamına 10-15 kere yaşamışımdır, sanırım sorun RAM'lerde değil, SSD'de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı