Memtest86 hatası

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Arkadaşlar selamlar, PC tamamiyle sıfır toplanmıştır 3 aydır kullanılıyor bu hata nedir?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    182,7 KB · Görüntüleme: 92
Ryzen 5 1600 AF
Aorus B450 Elite
RX580 4G OC ASUS Dual
Corsair RGB Pro 3200 MHz 8x2 16
Dilerseniz testi iptal edip XMP kaptıp öyle teste başlayayım? Çünkü sistemi kurdum kuralı FPS düsüklügğ mavi ekran gibi hatalar asla almadım.
Testi iptal edip minidump dosyasını paylaşabilirim paylaştıktan sonra tekrardan başlayayım. RAM'lerin XMP profilini kaptıp.

Ryzen 5 1600 AF
Aorus B450 Elite
RX580 4G OC ASUS Dual
Corsair RGB Pro 3200 MHz 8x2 16
Dilerseniz testi iptal edip XMP kaptıp öyle teste başlayayım? Çünkü sistemi kurdum kuralı FPS düşüklüğü mavi ekran gibi hatalar asla almadım.
XMP açıkken bu modeller pek stabil çalışmıyor diye biliyorum, bazı kullanıcılarda çiplerinin kolay arıza verdiğini söylemiş. Benim tanım XMP’de stabil çalışmadığı yönünde. Teste başladıysanız, bitince sonucu paylaşın. :)

Sorunun işlemcide olduğunu düşünüyorum. Ryzen 1000 serisi işlemciler ile 3200 MHz sorun çıkarabilir. Diğer XMP profilinde 3000 MHz varsa bir de onunla deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı